Η αγαπημένη στάση για «αγκαλιές», ανάλογα με το ζώδιό σου

Η αγαπημένη στάση για «αγκαλιές», ανάλογα με το ζώδιό σου

Αγκαλιαστείτε, είναι θεραπευτικό!

Μετά από μια κουραστική μέρα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να νιώσεις την ευχαρίστηση να βρεθείς στην αγκαλιά ενός ανθρώπου που αγαπάς. Εκτός από έναν γλυκό και σέξι τρόπο για να συνδεθείς με το ταίρι σου, έχει αποδειχθεί ότι η αγκαλιά μπορεί να έχει κάποια σοβαρά οφέλη για την υγεία. Σύμφωνα με πρόσφατη ψυχιατρική έρευνα, το να ξαπλώνεις και να αγκαλιάζεσαι με τον σύντροφό σου έχει συνδεθεί με τη μείωση των επιπέδων του στρες. Πιθανότατα γνωρίζεις ήδη τα οφέλη της εγγύτητας και της οικειότητας, όμως η αγκαλιά έχει επίσης συνδεθεί με την αύξηση της σερετονίνης που είναι η ορμόνη της ευτυχίας καθώς και της ωκυτοκίνης, της ορμόνης της αγάπης. Σύμφωνα με την έρευνα, μια σειρά από άλλα οφέλη αποδόθηκαν στην ευεργετική επίδραση της αγκαλιάς, όπως η ενίσχυση του ανοσοποιητικού, η αύξηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης, το βαθύ δέσιμο μεταξύ των ατόμων, η ρύθμιση της πίεσης και των καρδιακών παλμών, καθώς και η ανακούφιση από τους πόνους. Αγκαλιαστείτε λοιπόν, είναι θεραπευτικό!

Διάβασε παρακάτω ποια είναι η αγαπημένη στάση για να αγκαλιάζεις το σύντροφό σου, ανάλογα με το ζώδιό σου:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει πάντα να βρίσκεται εκεί που είναι και η δράση. Του αρέσει να κοιτάει τον/την σύντροφό του στα μάτια και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για μια καυτή… «συνεδρία». Θα τυλίξει το πόδι του γύρω από τη μέση σου ή απλώς θα ξαπλώσει επάνω σου, μόνο και μόνο για να νιώθει ότι έχει το κοντρόλ, ενώ ταυτόχρονα σε αγκαλιάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ξεγελιέσαι από το σοβαρό ύφος του Ταύρου. Είναι ένας αθεράπευτα τρυφερός τύπος που λατρεύει τις αγκαλιές. Ανεξαρτήτως σε τι...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr