Το ζώδιό σου «μίλησε»: Αυτό το χρώμα μαλλιών πρέπει να διαλέξεις για να ανανεώσεις το look σου!

Το ζώδιό σου «μίλησε»: Αυτό το χρώμα μαλλιών πρέπει να διαλέξεις για να ανανεώσεις το look σου!

Αυτή είναι η ιδανική απόχρωση για σένα

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα όμορφα μαλλιά αποτελούν σύμβολο θηλυκότητας και βασικό κομμάτι της εξωτερικής μας εμφάνισης. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάθε γυναίκα που επιθυμεί να φροντίζει τον εαυτό της, προσπαθεί πάντα να διατηρεί τα μαλλιά της περιποιημένα και λαμπερά.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που την περίοδο που διανύουμε επιθυμείς να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, αξίζει να κάνεις την αρχή από τα μαλλιά σου. Ένα νέο χρώμα μπορεί να σου προσφέρει τη λάμψη και τον «αέρα» ανανέωσης που χρειάζεσαι για να υποδεχθείς τη φετινή άνοιξη.

Αλήθεια όμως, πόσο μπορείς να ρισκάρεις σε ό,τι αφορά στο χρώμα των μαλλιών σου; Άραγε, ποιο trend στις βαφές μαλλιών αξίζει να προτιμήσεις; Ποιο χρώμα μαλλιών σου πηγαίνει καλύτερα; Αν δυσκολεύεσαι να πάρεις μια απόφαση, τότε και σε αυτή την περίπτωση, τα άστρα μπορούν να σου δείξουν την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις.

Για το 2020, το έλαιο CBD είναι αναμφίβολα το κορυφαίο trend και στα μαλλιά χάρη στη θεραπευτική του δράση. Και τα καλά νέα είναι πως τώρα, η πρώτη βαφή μαλλιών στην Ελλάδα με κανναβιδιόλη είναι γεγονός με τη CBD3D. Με 21 αμινοξέα, αντιοξειδωτικές ιδιότητες, Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο, argan oil, υδρολυμένη κερατίνη, αυτή η βαφή μαλλιών θα σε «κερδίσει» -σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις.

Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να ανακαλύψεις την απόχρωση που αξίζει να ζητήσεις φέτος από τον κομμωτή σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr