1 από τα 6 λουλούδια της φωτογραφίας αποκαλύπτει κάτι σημαντικό για σένα!

1 από τα 6 λουλούδια της φωτογραφίας αποκαλύπτει κάτι σημαντικό για σένα!

Κι όμως, θα εκπλαγείς από την ακρίβειά του!

«Πες το με ένα λουλούδι», έλεγε παλιά μια διαφήμιση, αφού κάθε ένα συμβολίζει κάτι. Προσφέροντας λουλούδια, σε διαφορετικές περιπτώσεις, μεταφέρεται ένα μήνυμα, εκφράζοντας αισθήματα όπως αυτά του έρωτα, του πένθους ή της φιλίας. Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο λουλούδι, όπως το τριαντάφυλλο, την ορχιδέα, τα κρινάκια ή τις τουλίπες.

Κοίτα τη φωτογραφία, διάλεξε αυτό που σου αρέσει πιο πολύ και διάβασε το τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου!

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

Εάν επέλεξες το 1ο

Ορχιδέα

Είσαι τόσο σπάνιος/α και μοναδικός/η, όσο και η ορχιδέα. Έχεις μεγάλα αποθέματα αγάπης και μεγαλείο ψυχής. Είσαι συμπονετικός/η, στοργικός/η και ώριμος/η. Περπατάς και μιλάς με χάρη, είσαι συγκρατημένος/η και υπομονετικός/η. Θέλεις να είσαι όμορφος/η όχι μόνο για τους άλλους, αλλά και για σένα. Περνάς πολύ χρόνο στον καθρέφτη για να επιλέξεις τι θα φορέσεις ενώ πολύ συχνά περιποιείσαι το δέρμα σου, τα μαλλιά σου, κάνεις μανικιούρ και πεντικιούρ. Είσαι ελκυστικός/η λόγω εικόνας αλλά και προσωπικότητας...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr