Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι καλύτεροι «πελάτες» του πλαστικού χειρουργού!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι καλύτεροι «πελάτες» του πλαστικού χειρουργού!

Θα έδιναν εύκολα μια... περιουσία προκειμένου να έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν

Μιλάμε για τα ζώδια εκείνα που έχουν μεγάλο κόλλημα με την εξωτερική τους εμφάνιση. Θέλουν το καλύτερο- όπως το έχουν εκείνα στο μυαλό τους- και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Δεν θα διστάσουν σε τίποτα και φυσικά… κανένα εμπόδιο δεν τα σταματά. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω, τα ζώδια που με μεγάλη χαρά θα έκαναν πλαστικές επεμβάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι γνωστή για την τελειομανία της. Δεν έχει καμία σημασία, αν είναι άντρας ή γυναίκα. Θέλει να βλέπει στον καθρέφτη μια τέλεια εικόνα που να ικανοποιεί τα δικά της standards γι' αυτό θα κάνει τα πάντα για να την αποκτήσει. Πάνω της, το ένα της ξινίζει και το άλλο της βρωμάει. Έτσι κάθε λίγο και λιγάκι θα πηγαίνει στον πλαστικό χειρουργό της για… διορθώσεις. Και ο Μίκι Ρούρκ, Παρθένος είναι (if you know what we mean…)

ΛΕΩΝ

Ο Λέων δεν είναι τελειομανής, είναι όμως νάρκισσος. Και μάλιστα από τους μεγαλύτερους του ζωδιακού (μαζί με τον Ζυγό, αλλά έχουμε «ράμματα» για τη δική του γούνα παρακάτω). Ο Λέοντας, λοιπόν, θέλει να μείνει καταρχάς για πάντα νέος, λαμπερός και γοητευτικός. Είτε είναι...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr