Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, πόσο εύκολα ερωτεύεσαι;

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, πόσο εύκολα ερωτεύεσαι;

Ερωτεύεσαι και ξε-ερωτεύεσαι με την ταχύτητα του φωτός ή πέφτεις στα βαθιά νερά του έρωτα;

Τι είδους εραστής είσαι; Ερωτεύεσαι και ξε-ερωτεύεσαι με την ταχύτητα του φωτός ή πέφτεις στα δίχτυα του έρωτα και δένεσαι μοιραία με ένα πρόσωπο πριν ακόμα η σχέση σας αρχίσει να στεριώνει;

Κάποια ζώδια ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή ερωτεύονται εύκολα, αλλά αν η σχέση δεν προχωρήσει, θα ερωτευτούν ένα άλλο πρόσωπο και μετά ένα άλλο, κάνοντας το ίδιο πράγμα κάθε φορά: Ενθουσιάζονται, μετά θρηνούν για το τέλος της πολλά υποσχόμενης σχέσης και αμέσως ψάχνουν για το επόμενο ταίρι που θα μπορέσει να ανάψει τη φλόγα του έρωτά τους. Το οξύμωρο είναι ότι, κάθε φορά, πενθούν για το άδοξο τέλος, λες και ήταν η μοναδική σχέση που είχαν ποτέ!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και τα ζώδια που έχουν την τάση να δένονται συναισθηματικά με τους συντρόφους τους και επιδεικνύουν μεγαλύτερη συνέπεια στην πορεία της σχέσης. Είναι τα ζώδια, που, μόλις ξεκινήσουν να βγαίνουν ραντεβού, ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται αν θα κρατήσουν το επώνυμό τους μετά τον… γάμο και γενικά κάνουν όνειρα για τον κοινό τους βίο από την πρώτη στιγμή.

Διάβασε παρακάτω, αν τα ζώδια του αέρα ανήκουν στην πρώτη κατηγορία των ενθουσιωδών ή στη δεύτερη των προσγειωμένων!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος ταλαντεύεται διαρκώς ανάμεσα σε ετερόκλητες καταστάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να βρίσκεται αποκλειστικά και διαρκώς μαζί σου τη μια στιγμή, και την επόμενη να του έχεις τελειώσει για πάντα. Και από τη στιγμή που τα αισθήματά του για σένα έχουν ξεθωριάσει, συνήθως εξαφανίζονται για πάντα.

Αυτό το ζώδιο ενδιαφέρεται περισσότερο για περιστασιακές, φευγαλέες γνωριμίες παρά για μακροχρόνιες σχέσεις. Οπότε να περιμένεις...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr