5 ζώδια που δε δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα ούτε στο ταίρι τους

5 ζώδια που δε δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα ούτε στο ταίρι τους

Κρύβουν πολλά και πολλές φορές δεν είναι αυτό που πίστευες

Έχει συμβεί σε αρκετούς ανθρώπους να είναι σε μια σχέση και καθημερινά να διαπιστώνουν ότι υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουν για τον/την σύντροφό τους. Αυτό θα μπορούσε για κάποιους να είναι και μια πρόκληση, αλλά για τους περισσότερους αποτελεί πηγή ανασφάλειας, αφού το να γνωρίζεις καλά τον σύντροφό σου είναι μια καλή βάση για να χτιστεί η σχέση σας.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα ζώδια, που ακόμα και μέσα στη σχέση ή το γάμο, μπορούν άνετα να κρύβουν αρκετές πτυχές του χαρακτήρα τους:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά για τον άτομό του. Ακόμα και αν σου δώσει κάποια, ελάχιστη, πληροφορία, τελικά θα παραμείνει ένα μυστήριο για σένα. Είναι το ζώδιο της αυτοπροστασίας. Θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να εξασφαλίσει τη θέση του μέσα στη σχέση, αλλά ποτέ δεν θα γνωρίζεις με τι ακριβώς έχεις να κάνεις. Θα μοιραστεί τον αληθινό του εαυτό μόνο με ανθρώπους που πιστεύει ότι είναι «οι καλύτεροι». Και, παραδόξως, οι αισθηματικές σχέσεις τους δεν κατατάσσονται ποτέ στις «καλύτερες»...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr