Μια ματιά αυτών των 4 ζωδίων φτάνει για να σου κοπούν τα πόδια

Μια ματιά αυτών των 4 ζωδίων φτάνει για να σου κοπούν τα πόδια

Είναι προτιμότερο να σε βρίσουν ή να τσακωθούν μαζί σου

Το ύφος των συγκεκριμένων ζωδίων τους είτε από γεννησιμού τους είτε σαν αντίδραση είναι τόσο ψυχρό, σχεδόν άψυχο. Είναι προτιμότερο να σε βρίσουν ή να τσακωθούν μαζί σου παρά να σε κοιτάξουν.

Αν δε σου έχει τύχει ακόμα να τα συναντήσεις, τότε καλό θα ήταν να προετοιμαστείς και να πάρεις και τις ανάλογες προφυλάξεις, για να αποφύγεις να τα φτάσεις σε αυτό το σημείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ο βασιλιάς του πάγου, έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το βλέμμα του είναι ψυχρό κι ενίοτε κακό. Ιδίως, όταν βλέπει πράγματα που θεωρεί ανεπίτρεπτα και λάθος ή τον φέρεις σε δύσκολη θέση μπροστά σε κόσμο, που τον νοιάζει η γνώμη του.

Ένα επιπλέον tip: Μην του κάνεις πλάκα σε "ώρα υπηρεσίας", δηλαδή, όταν εργάζεται ή για σοβαρά θέματα γιατί πας γυρεύοντας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η προσωποποίηση της φράσης "με ένα βλέμμα, σου κόβονται τα πόδια". Μη σου πούμε ότι προτιμάς να σε βρίσει, παρά να σε κοιτάξει γιατί πραγματικά είναι πιο απειλητικός και ο νους σου μόνο στο κακό πάει.

Και δικαίως, καθώς εκείνη τη στιγμή σκέφτεται πώς θα σε εξαφανίσει από τον χάρτη.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα, το χαρακτήρα, τα ταλέντα, τις τάσεις, τις αντιδράσεις, τη συμπεριφορά ή τα γούστα σου! Το γνώριζες; Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr