Η αντίδραση του κάθε ζωδίου, όταν... «τρώει άκυρο» από το πρόσωπο που θέλει

Η αντίδραση του κάθε ζωδίου, όταν... «τρώει άκυρο» από το πρόσωπο που θέλει

Η αλήθεια είναι ότι κάθε ζώδιο το αντιμετωπίζει τελείως διαφορετικά

Το αντικείμενο του πόθου σου δεν νιώθει το ίδιο και εσύ μένεις με την.. όρεξη. Μια κατάσταση μάλλον επώδυνη, όχι όμως και ασυνήθιστη, όσο γοητευτικός/η κι αν είσαι. Το θέμα είναι πόσο εύκολα ή γρήγορα θα καταφέρεις να «χωνέψεις» ότι το πρόσωπο που επιθυμούσες με όλο σου το είναι σου έδειξε ότι είναι «αλλού» ή ότι δεν σε θέλει;

Η αλήθεια είναι ότι κάθε ζώδιο αντιδρά τελείως διαφορετικά σε αυτές τις καταστάσεις, αφού ούτε ο χρόνος που χρειάζεται για να... μαζέψει τα κομμάτια του, ούτε ο πόνος είναι ίδιος με των υπολοίπων.

Ας δούμε λοιπόν τις αντιδράσεις των ζωδίων όταν... «τρώνε άκυρο» από το πρόσωπο που επιθυμούν:

ΚΡΙΟΣ

Αρχικά, του είναι δύσκολο να το καταπιεί γι' αυτό θα είναι στην άρνηση. Στη συνέχεια, όταν συνειδητοποιήσει ότι απορρίφθηκε, θα «θρηνήσει» για λίγο γιατί στραπατσαρίστηκε το Εγώ του αλλά μετά θα προχωρήσει γρήγορα στην επόμενη κατάκτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αποσυρθεί και μετά θα προσπαθήσει να πείσει τον εαυτό του ότι έτσι κι αλλιώς δεν έχει ανάγκη το συγκεκριμένο πρόσωπο. Στη συνέχεια όμως, επειδή δεν του είναι εύκολο να ξεκολλήσει, θα ξαναγυρίσει και θα δοκιμάσει πάλι (μπας και άλλαξε γνώμη ή κάνει παιχνιδάκια για να τον τσιτώσει).

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr