Οι τέσσερες ιδανικές νύφες για τον άντρα Κριό

Οι τέσσερες ιδανικές νύφες για τον άντρα Κριό

Αυτές τις γυναίκες θα παντρευόταν!

Ο άντρας Κριός ανήκει έχει έντονη προσωπικότητα και φλογερό ταμπεραμέντο. Συνήθως το ενδιαφέρον του γρήγορα χάνεται, όμως υπάρχουν 4 γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσε να παραμείνει σε σχέση, να συζήσει, ακόμα και να τις παντρευτεί και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό τους.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Γυναίκα Δίδυμος

Είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς κι αυτό γιατί μπορεί ο ένας να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του άλλου στο κρεβάτι. Οι σεξουαλικές σχέσεις του άντρα Κριού είναι γεμάτες πάθος, εξ αιτίας της μεγάλης ενέργειας που βγάζει τόσο ο ίδιος, όσο και η παρτενέρ του. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί είναι λίγο.. ευέξαπτος ως χαρακτήρας. Οι καβγάδες και οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν μεταξύ τους, οπότε τα θέματα πρέπει να λύνονται πριν γιγαντωθούν και δεν υπάρξει επιστροφή. Βέβαια και οι εναλλαγές στην ψυχολογία μιας Διδυμίνας είναι πολλές, αλλά αυτό είναι κάτι που ο Κριός το αντέχει.

Γυναίκα Λέων

Η Λιονταρίνα θέλει να τραβά την προσοχή και λατρεύει τις αγκαλιές. Αυτό μπορεί είτε να ενθουσιάσει είτε να… πνίξει έναν Κριό. Και οι δυο είναι δυνατοί και παθιασμένοι, θα πρέπει όμως να υπάρχει ένα μέτρο για να μπορέσει να πετύχει αυτή η σχέση. Είναι και οι δυο ζώδια της Φωτιάς και σεξουαλικά τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους. Είναι συμβατοί στο κρεβάτι και μοιράζονται την αγάπη για την περιπέτεια. Ο Κριός με την γυναίκα Λέων είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr