Τα 4 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση το Μάιο

Τα 4 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση το Μάιο

Η άνοιξη θα τους φέρει ένα ταίρι που περίμεναν καιρό…

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα τέσσερα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Μάιος για σένα θα είναι ο καλύτερος μήνας για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό, είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

Να τονίσουμε εδώ ότι μιλάμε για τους εκπροσώπους του 1ου δεκαημέρου του κάθε ζωδίου. Είναι σημαντικό αυτό που σου λέμε, διότι τα άλλα δυο δεκαήμερα δεν θα είναι τόσο ευνοημένα και θα πρέπει να υπάρχουν άλλοι δείκτες στους προσωπικούς τους χάρτες για να έχουν θετικές εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάμε με το πρώτο δεκαήμερο του Τοξότη που μέσα στον Μάιο θα αρχίσει να ανοίγει… σαμπάνιες. Ποιος σας πιάνει! Εσείς θα έχετε τρεις πλανήτες στον έβδομο οίκο σας, που σας υπόσχονται έρωτα, σχέση, δεσμό, αγάπη και αυξημένη δημοτικότητα και επιλογές! Ο Ερμής από τις 4 Μαΐου μπαίνει στους Διδύμους (που για εσάς είναι ο 7ος οίκος) και ακολουθεί η Αφροδίτη στις 9/5 και ο Ήλιος στις 20/5. Πάρτι στήνουν και μάλιστα στο πάρτι αυτό DJ θα είναι ο Δίας, ο οποίος μπαίνει στις 14/5 στους Ιχθύς, δηλαδή στον 4ο οίκο σας, που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια. Αγαπητοί Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου τα καλύτερα για εσάς έρχονται αυτό το μήνα!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr