Αυτή η πέτρα θα σου φέρει τύχη ανάλογα με το μήνα που γεννήθηκες!

Αυτή η πέτρα θα σου φέρει τύχη ανάλογα με το μήνα που γεννήθηκες!

Εκτός από τυχερή φανερώνει και στοιχεία της προσωπικότητάς σου

Ανάλογα με το μήνας γέννησής σου αντιστοιχεί μια πέτρα ή -για να είμαστε πιο σωστοί- ένας πολύτιμος ή ημιπολύτιμος λίθος που αποκαλύπτει πολλά πράγματα σχετικά με την προσωπικότητά σου, τα οποία ακόμη και εσύ ίσως δεν γνωρίζεις. Εκτός από αυτό, φορώντας την «πέτρα» είναι ένας τρόπος να προσελκύσεις την τύχη στη ζωή σου και να την αλλάξεις προς το καλύτερο.

Παρακάτω θα διαβάσεις, ποιος πολύτιμος ή ημιπολύτιμος λίθος αντιστοιχεί στο μήνα που γεννήθηκες, τι συμβολίζει και τι δηλώνει για το χαρακτήρα σου.

Ιανουάριος

Κόκκινος γρανίτης
Ο κόκκινος γρανίτης θεωρείται ότι φέρνει καλοτυχία σε όσους έχουν γεννηθεί Ιανουάριο. Συμβολίζει την αφοσίωση, ενώ δηλώνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι δυνατοί και ταυτόχρονα ευγενικοί. Υποστηρίζουν τα πιστεύω τους, έχουν αυτοπεποίθηση και επιμονή.

Φεβρουάριος

Αμέθυστος
Η τυχερή πέτρα για αυτούς που γεννήθηκαν Φεβρουάριο είναι ο αμέθυστος και υποστηρίζεται ότι τους προστατεύει από το «κακό μάτι». Συμβολίζει την ειλικρίνεια, ενώ δηλώνει ότι είναι αξιαγάπητα και τίμια άτομα, ήρεμα, ευγενικά με τους άλλους και πολυτάλαντα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr