Εκλείψεις: Για ποιές περιοχές του πλανήτη «κτυπά η καμπάνα»;

Εκλείψεις: Για ποιές περιοχές του πλανήτη «κτυπά η καμπάνα»;

Τόσο η Σεληνιακή έκλειψη στις 26 Μαΐου, όσο και η Ηλιακή που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου «δείχνουν» πάνω-κάτω τις ίδιες περιοχές του κόσμου

Συνήθως μια Σεληνιακή Έκλειψη επιδρά σε ζητήματα που σχετίζονται με τον λαό, ενώ μια Ηλιακή «πιάνει» τους κυβερνώντες και το ενδιαφέρον είναι ότι στην παρούσα φάση αυτές οι δύο κατευθύνσεις φαίνεται να συνδυάζονται, έστω και κατά προσέγγιση.

Σύμφωνα με το αστροχαρτογράφημά τους, τόσο η Σεληνιακή έκλειψη που έγινε στις 26 Μαΐου, όσο και η Ηλιακή που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου «δείχνουν» πάνω-κάτω τις ίδιες περιοχές του πλανήτη, στις οποίες πάντως δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα.

Μια «γραμμή» της Σεληνιακής έκλειψης περνά από την κεντρική Ευρώπη, (μεσημβρινός Όσλο-Μόναχο-Τύνιδα), μια άλλη από την ανατολική Ασία (νοητή καμπύλη Σιγκαπούρη-Πεκίνο) και μια τρίτη από τις κεντρικές ΗΠΑ με αφετηρία την πολιτεία της Λουϊζιάνα και βορειοδυτική κλίση..

Οι αντίστοιχες «γραμμές» της Ηλιακής έκλειψης είναι λίγο πιο ανατολικά, με την Βιέννη ως σημείο αναφοράς, όσον αφορά στην κεντρική Ευρώπη και την πολιτεία της Αλαμπάμα στις ΗΠΑ. Στην, δε, ανατολική Ασία η νοητή καμπύλη είναι Τζακάρτα-Σαγκάη- Σεούλ.

Η πιο... σατανική σύμπτωση όμως έχει να κάνει με τις «γραμμές» του Άρη, που «δείχνουν» επίμονα την Καλιφόρνια, το Ιράν και την κεντρική Αυστραλία. Όπου Άρης σημαίνει εντάσεις, βία ενίοτε και φυσικές καταστροφές, με τις προβλεπόμενες εκδηλώσεις να αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη διάσταση, εξ αιτίας των όψεων που σχηματίζει ο κόκκινος πλανήτης με Πλούτωνα και αστρικό Κρόνο, (αντίθεση), Ποσειδώνα (τρίγωνο) και την Έριδα (τετράγωνο) ως αστρικός.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr