Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Προσοχή σε όσα ακούτε και σε όσα βλέπετε!

Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Προσοχή σε όσα ακούτε και σε όσα βλέπετε!

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 10 Ιουνίου, ταυτίζεται με την Ηλιακή έκλειψη στο ίδιο ζώδιο, σε μια περίοδο που ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος (στους Διδύμους κι αυτός) και η επιρροή της προηγούμενης Σεληνιακής Έκλειψης (στον Τοξότη), είναι ακόμα αισθητή.

Με απλά λόγια, δεν διανύουμε και την πιο ευχάριστη περίοδο, με τον άξονα Διδύμου-Τοξότη να ενεργοποιείται (όχι με καλό τρόπο) και το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού (Υδροχόος τετράγωνο με Ταύρο), να βαραίνει σημαντικά την ατμόσφαιρα. Σε τι όμως αναφερόμαστε; Κυρίως, στην δημιουργία και κυκλοφορία της πληροφορίας (Δίδυμοι – Τοξότης) και την κόντρα κατεστημένου και καινούργιου. Τι μπορεί να βγει από όλο αυτό το μείγμα; Αρχικά, αρκετή παραπληροφόρηση και στη συνέχεια, μεγάλη ένταση, σύγκρουση, που θα οδηγήσει σε νέα γραμμή σκέψης και δράσης.

Προσοχή: δεν πιστεύουμε ό,τι ακούμε, δεν ξεκινάμε καινούργια πράγματα, προσέχουμε πού βάζουμε την υπογραφή μας, προσέχουμε τις μετακινήσεις μας και προσέχουμε τα λόγια μας. Ακούγεται τετριμμένο, όμως όλα τα παραπάνω, μπορεί να μας οδηγήσουν σε σημαντικά λάθη εάν δεν δώσουμε τη δέουσα προσοχή.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω:

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr