Οι όψεις της Σελήνης με τους υπόλοιπους πλανήτες σε ένα ωροσκόπιο και η ερμηνεία τους

Οι όψεις της Σελήνης με τους υπόλοιπους πλανήτες σε ένα ωροσκόπιο και η ερμηνεία τους

Η Σελήνη αποτελεί το συναισθηματικό δείκτη του κάθε ατόμου κι όχι μόνο

Η ΣΕΛΗΝΗ, η οποία ως γνήσια φορέας της «θηλυκής» ενέργειας αποτυπώνει το πώς εισπράττουμε την εικόνα της μητέρας αλλά και συνολικά του γυναικείου φύλου.

Και γι' αυτό σε έναν ανδρικό χάρτη η Σελήνη αρκετά συχνά αναφέρεται πρωτίστως στην σύζυγο-σύντροφο και όχι τόσο στον ίδιο.

Είναι επίσης αξιοσημείωτη η σχέση της Σελήνης με τον μεταβολισμό και τις ορμονικές λειτουργίες.

Σελήνη-Ερμής

Η όψη είναι ο ορισμός της συναισθηματικής νοημοσύνης και προσδίδει στο άτομο ξεχωριστές ικανότητες στον χειρισμό προσώπων και καταστάσεων. Επίσης, η μνήμη του ατόμου μπορεί να συγκρατεί πολύ ειδικές λεπτομέρειες ακόμη κι αν υποφέρει από διαλείψεις γύρω από θέματα της καθημερινότητας.

Συνήθως συνδυάζεται με ταλέντο στο εμπόριο, τις πωλήσεις, τη σχεδίαση προϊόντων και τις δραστηριότητες που απευθύνονται στο κοινό, ιδιαίτερα μέσα από τα ΜΜΕ. Συχνά, δίνει έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο που αποτελείται κατά κύριο λόγο από γυναίκες.

Σελήνη-Αφροδίτη

Η τρυφερότητα, το νάζι και το «παιδικό» συναίσθημα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της όψης, η οποία εφαρμοσμένη πάνω στα παραδοσιακά κοινωνικά πρότυπα σε σχέση με τα δύο φύλα, αποδίδει ένα «χαριτωμένο» θηλυκό αλλά και έναν ευαίσθητο άνδρα που μπορεί να είναι ...σκλάβος του ποδόγυρου!

Φυσικά όλα αυτά μπορεί να χρωματίζονται από τις ζωδιακές θέσεις των δύο ουρανίων σωμάτων.

Σε κάθε περίπτωση η όψη συνδυάζεται με καλλιτεχνικές ή καλλιτεχνίζουσες τάσεις και θεωρείται ιδανική για διακοσμητικές εργασίες, αισθητικά ιδιαίτερες παρουσιάσεις αλλά και για κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με την ένδυση, την υπόδυση και τα αξεσουάρ τους.

Σε σχέση με τον μεταβολισμό του ατόμου, υπάρχει μια τάση προς το πάχος και συχνά έχουμε ένα κάπως ...καμπυλωτό σωματότυπο, όχι όμως ασύμμετρο ή αισθητικά δυσάρεστο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr