Αυτοί είναι οι 3 ιππότες του ζωδιακού

Αυτοί είναι οι 3 ιππότες του ζωδιακού

Θα σε κάνουν να νιώσεις αμέσως ξεχωριστή και ιδιαίτερη

Αν ψάχνεις για κάποιον, που θα σε φροντίζει, θα σε προστατεύει, θα σου προσφέρει γενναιόδωρα την αγάπη του και θα έχει καλούς τρόπους, τότε σίγουρα χρειάζεσαι κάποιον από τους 3 άντρες του ζωδιακού που σου προτείνουμε παρακάτω. Βέβαια ο καθένας τους έχει το δικό του τρόπο για να εκφράζει τον έρωτά του, το σίγουρο είναι όμως ότι θα σε κάνουν να νιώσεις ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν κάποιος πρόκειται να εμφανιστεί στο ραντεβού σας με ένα μπουκέτο λουλούδια ή θεωρεί απολύτως απαραίτητο να ανάψει κεριά στο δείπνο, αυτός είναι σίγουρα ο Καρκίνος. Αυτό το ζώδιο έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ρομαντισμού και του ιπποτισμού και αναζητά διαρκώς τρόπους για να κάνει τον/την σύντροφό του να νιώθει ξεχωριστός/η.

Τον κυβερνά το φεγγάρι και είναι γνωστός για την ικανότητά του να συνδέεται με τον σύντροφό του σε συναισθηματικό επίπεδο. Όχι μόνο θα ανάψει τα κεριά στο τραπέζι, αλλά θα θυμάται μια ιστορία που του είπες πριν ένα χρόνο και θα θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Και όλα αυτά τα κάνει για να κατακτήσει το μυαλό σου, να σε γνωρίσει καλά και να συνδεθείτε ακόμα πιο έντονα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr