Άρης στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Μήπως και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα;

Ο Άρης, ο πλανήτης της ενέργειας, της δύναμης, της δράσης και της σεξουαλικότητας, περνά στις 30 Ιουλίου στην Παρθένο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ωθώντας κάποια ζώδια να διεκδικήσουν, να παλέψουν ή να ενεργοποιηθούν για να πετύχουν στόχους τους. Ωστόσο, η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική ζωή ορισμένων άλλων θα αναστατωθεί από σφοδρές διαμάχες, καβγάδες και «επιθετικές» διαθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν και στην οριστική ρήξη. Επιπλέον, υπάρχει αυξημένος ο κίνδυνος για ζημιές, ατυχήματα, τραυματισμούς και αρκετά έξοδα.

Γενικά, ο Άρης στην Παρθένο θα προξενήσει προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα.Ποια είναι; 

**Για να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου, πάτησε εδώ*

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης περνά στον 4ο ηλιακό σου σπίτι, στην Παρθένο, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βγεις από τον κατ’ οίκον περιορισμό που έχεις βάλει ο ίδιος τον εαυτό σου και να κάνεις το άνοιγμά σου προς νέες προοπτικές. Πολύ πιθανό να τελειώσεις με συνοπτικές διαδικασίες μια κατάσταση που σε εκνεύριζε, σε καταπίεζε ή είχες σπαταλήσει την ενέργειά σου, προκειμένου να λειτουργήσει, ενώ δε θα είσαι ιδιαίτερα ανεκτικός με όποιο πρόσωπο προσπαθήσει να σε περιορίσει ή να σε εξαναγκάσει να ακολουθήσεις το δικό του τρόπο ζωής. Επιπλέον, τα προβλήματα με το σπίτι ή την οικογένειά σου θα είναι αρκετά, είτε με διάφορες ζημιές, βλάβες οικιακού εξοπλισμού κι αναγκαστικές αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει είτε με παρεμβάσεις και θέματα υγείας ενός αγαπημένου σου ατόμου, που θα χρειαστεί να αναλάβεις τη φροντίδα του, οπότε ο ελεύθερος χρόνος και η άνεσή σου θα μειωθούν αρκετά. 

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στην Παρθένο και 10ο οίκο σου σε καλεί να εγκαταλείψεις τις υψηλές προσδοκίες και τα μεγάλα όνειρα και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα, αποκτώντας ρεαλιστική αντίληψη των πραγμάτων που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα και την καριέρα σου. Μπορεί να αναρωτηθείς, μήπως χρειάζεσαι επιπλέον «εφόδια» και εξειδίκευση ή δεν είσαι αρκετά καλός και πρέπει πρώτα να καλύψεις τα όποια κενά σου και μετά να κάνεις το επόμενο βήμα σου. Πάντως θα αναγκαστείς να συμμαζευτείς και να οργανωθείς γιατί αλλιώς δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Από την άλλη, θα έρθουν πρόωρα πρωτοβρόχια στη δουλειά σου και ενδεχομένως μια ρήξη ή τσακωμός με ένα ανώτερό σου να σε φέρει στα πρόθυρα της παραίτησης εξ αιτίας της κριτικής και του καταλογισμού ευθυνών που θα σου γίνει, κάτι που θα θεωρήσεις άδικο. Πιθανόν όμως να είναι και ο λόγος που θα αρχίσεις να ψάχνεσαι για να δημιουργήσεις κάτι δικό σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ