Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 28/7 έως και 03/8;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 28/7 έως και 03/8!

 

- Ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί από την 6η μέχρι την 20η μοίρα του Καρκίνου και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 25/6 μέχρι τις 9/7. Αν πάλι είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η από τις 27/12 μέχρι τις 10/1 οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Αν πάλι είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 27/9 μέχρι τις 11/10 ή είσαι Κριός γεννημένος/η από τις 25/3 μέχρι τις 8/4 θα υπάρξει μια κινητικότητα σε επαγγελματικά και οικογενειακά και θέματα αντίστοιχα.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 14η, μέχρι την 21η μοίρα του Λέοντα και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 5/8 μέχρι τις 12/8 ή αν είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 2/2, μέχρι τις 9/2.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 3/5 μέχρι τις 10/5 ή αν είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 4/11, μέχρι τις 11/11, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Βέβαια, το τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Ουρανό στις 28/7 σηματοδοτεί εκπλήξεις ανατροπές και κάτι το... διαφορετικό στις επιλογές σου, προσωπικές και οικονομικές.

- Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 5η μέχρι την 9η μοίρα του Λέοντα και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 27/7 μέχρι τις 31/7.

Αν πάλι είσαι Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 25/1 μέχρι τις 30/1, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 26/10 μέχρι τις 30/10 ή Ταύρος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 24/4 μέχρι τις 28/4, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ