Το ζώδιό σου δείχνει πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα!

Το ζώδιό σου δείχνει πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα!

Εσύ ερωτεύεσαι εύκολα και συχνά ή σπανίως και δύσκολα; 

Ο έρωτας είναι σημαντικός για όλους, όμως για κάποιους είναι πολύ πιο σοβαρή υπόθεση απ’ ό,τι για άλλους! Ακόμα και στον κύκλο των φίλων σου, θα έχεις συναντήσει άτομα που έχουν ερωτευτεί πολλές φορές και άλλους που μένουν «κολλημένοι» για χρόνια στο ίδιο άτομο. Αυτό συμβαίνει επειδή, ναι μεν κανείς δεν μπορεί να γλυτώσει από τα βέλη του φτερωτού θεού, μόνο που για κάποιους ο έρωτας αποτελεί μια πρόσκαιρη πηγή συγκίνησης και ζωτικής εγρήγορσης, ενώ για άλλους μια βαθιά συναισθηματική διαδικασία που θέλουν να την εξελίξουν σε κάτι ακόμα πιο σημαντικό.

Διάβασε παρακάτω ποια ζώδια τείνουν να ερωτεύονται κάθε τρεις και λίγο και ποια είναι εκείνα που παίρνουν τον έρωτα πολύ σοβαρά:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ερωτεύεται δυνατά, αλλά αν δεν του δώσεις αυτά ακριβώς που θέλει, όταν τα θέλει, θα βαρεθεί πολύ εύκολα μέσα στη σχέση, κυρίως λόγω της ανυπομονησίας του. Δεν του αρέσουν οι σχέσεις που λιμνάζουν ή κυλάνε αργά. Με άλλα λόγια, αν δεν τον παρασύρει ένας ρομαντικός ανεμοστρόβιλος από την αρχή, η κάθε προσέγγιση είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Όταν οι, παρορμητικές ανάγκες του Κριού δεν ικανοποιούνται και μάλιστα γρήγορα, θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου. Θα τον νοιάξει; Όχι. Διότι, θα είναι απασχολημένος σε μια άλλη περιπέτεια, με κάποιο άτομο που θα τον ενθουσιάσει για… λίγο, πριν έρθει η σειρά του για να εγκαταλειφθεί από τον Κριό. Γενικά, δεν είναι ο τύπος που θα καθίσει να αναλύσει το τι και πως. Απλώς θα προχωρήσει παρακάτω, βασισμένος στο ένστικτο και τον ενθουσιασμό.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr