Αυτά τα ζευγάρια ζωδίων δεν έχουν αντίπαλο!

Αυτά τα ζευγάρια ζωδίων δεν έχουν αντίπαλο!

Μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, αν ενώσουν τις δυνάμεις τους

Ο συνδυασμός αυτός των συγκεκριμένων ζωδίων είναι που βγάζει στο καθένα εκείνα τα στοιχεία που το κάνουν αρκετά δυνατό. Πόσω μάλλον, αν ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό. Πραγματικά δε θα έχουν αντίπαλο. Ας πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα 5 ζευγάρια ζωδίων:

ΛΕΩΝ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Λέοντας είναι ένα ζώδιο που ζει την ζωή του στο 100% και να την απολαμβάνει. Κάνει τα πάντα για να νιώθει… «ζωντανός», είτε αυτό σημαίνει ότι θα μαλώσει, είτε ότι αγαπήσει, είτε ότι θα κλάψει, είτε ότι θα γελάσει. Όλα τα κάνει με πάθος. Και αυτό είναι το κοινό στοιχείο που μοιράζεται με τον Σκορπιό. Το ζευγάρι αυτό, αν μη τι άλλο, δεν θα στερέψει ποτέ από πάθος. Έχουν και οι δυο έντονες προσωπικότητες, θέλουν να έχουν την εξουσία και δεν επιτρέπουν στην σχέση τους να έχει… βαρετές και ξενέρωτες μέρες. Φροντίζουν πάντα να ανανεώνονται, να περνούν καλά και οικονομικά να εξασφαλίσουν όχι μόνο το "ζην" αλλά το "ευ ζην"!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να μην του φαίνεται του Διδύμου, αλλά υπάρχουν και στιγμές στην ζωή του που αφήνει την καρδιά του να αποφασίζει και παραμερίζει το μυαλό και την λογική. Επίσης, θέλει να έχει λόγο σε κάθε απόφαση που τον επηρεάζει. Αυτό τον κάνει να νιώθει ότι τον πνίγει το συναίσθημα ή ότι αδικείται. Πρέπει λοιπόν ο Καρκίνος να καταλάβει τι σημαίνουν αυτά τα αισθήματα για τον Δίδυμο, αλλά και να μπορέσει να μείνει ψύχραιμος για να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση. Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός από την φύση του και σε αυτό τον τομέα θα βοηθήσει τον Δίδυμο όσο κανένας άλλος, γιατί απλά τον καταλαβαίνει. Το μάθημα που δίνει ο Καρκίνος στον Δίδυμο είναι το εξής: να ξέρει πότε πρέπει να προσπερνά τα συναισθήματά του και πότε να καταλαβαίνει ότι και αυτά είναι σημαντικά και να μην τα αρνείται. Το ζευγάρι αυτό από πολλές απόψεις μπορεί να είναι ένα από τα πιο «δυνατά» που θα συναντήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr