Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που λένε για σένα!

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που λένε για σένα!

Η πιο συνηθισμένη παρανόηση για τα ζώδια της γης!

Τα στερεότυπα που κυκλοφορούν για το κάθε ζώδιο είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλους. Αποκλείεται να μην έχεις διαβάσει ή ακούσει, σε οποιοδήποτε αστρολογικό κείμενο ή συζήτηση, φράσεις όπως «Οι Κριοί είναι τόσο επιθετικοί» ή «οι Δίδυμοι είναι ψεύτικοι» και άλλα τέτοια… συνηθισμένα. Όμως, αυτά τα στερεότυπα όχι μόνο δεν είναι πάντα αληθινά, αλλά μπορεί και να αποτελούν μερικές από τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις για τα ζώδια. Η αστρολογία είναι μια πολύπλοκη τέχνη και κάθε ζώδιο δεν μπορεί απλώς να ταιριάξει απόλυτα στα στενά πλαίσια ενός μονολεκτικού χαρακτηρισμού.

Εάν συνηθίζεις κι εσύ να συνδέεις αυτά τα στερεότυπα με κάποια ζώδια που δεν πολυσυμπαθείς, π.χ. τον Ζυγό ή τον Σκορπιό, ίσως να καταλάβεις γιατί δεν σχετίζεσαι ποτέ μαζί τους, παρόλο που διαπιστώνεις ότι οι χαρακτηρισμοί που τους αποδίδονται δεν ισχύουν και τόσο.

Εν κατακλείδι, η πιο συνηθισμένη παρανόηση για το κάθε ζώδιο μπορεί να είναι περισσότερο δημοφιλής από τις πραγματικές ποιότητές του. Το να φτάσεις στη ρίζα και να κατανοήσεις γιατί αυτές οι παρανοήσεις είναι τόσο γνωστές (και συχνά τόσο ανακριβείς), ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου και τους άλλους.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πιο συνηθισμένα στερεότυπα και πώς εξηγούνται οι συχνότερες παρανοήσεις σχετικά με τα ζώδια της γης.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι τεμπέλης

Αρχικά, προκαλεί εντύπωση, πώς γίνεται ένα ζώδιο της γης να είναι τεμπέλικο. Ο Ταύρος είναι ένα προσγειωμένο, σταθερό ζώδιο και συνηθίζει να εκφράζει τον εαυτό του με πολύ παραγωγικό και σταθερό τρόπο. Επιπλέον, είναι εξαιρετικός στο να συμμετέχει στα πράγματα μέχρι την ολοκλήρωσή τους, ενώ υπερέχει σε θέματα σταθερότητας και συνέπειας. Επειδή αναζητά την ασφάλεια σε κάθε πτυχή της ζωής του, είναι πρόθυμος να αναλάβει τη διεκπεραίωση μιας δουλειάς, ανεξάρτητα πόσο καιρό χρειάζεται, ειδικά αν γνωρίζει ότι η αποπληρωμή θα είναι προσοδοφόρα. Είναι επίσης εξαιρετικός με τη διαχείριση των εσόδων του και έχει την ικανότητα να τα «αυγατίσει» μέχρι εκεί που χρειάζεται.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr