6 χαρακτηριστικά των αγγέλων που ζουν πάνω στη γη!

6 χαρακτηριστικά των αγγέλων που ζουν πάνω στη γη!

Οι Άγγελοι της Γης και πώς θα τους αναγνωρίσετε!

Οι Άγγελοι της Γης είναι άνθρωποι οι οποίοι σκορπίζουν το φως γύρω τους και ενθαρρύνουν κάθε θετική αλλαγή. Δεν ανέχονται τη βία ή την καταπίεση και θέλουν να ζουν σε έναν κόσμο αρμονίας και αγάπης.

Η ύπαρξη αυτών των αγγέλων ίσως θεωρείται μια παλιά δοξασία, η οποία ελάχιστα ή και καθόλου ταιριάζει με τον σημερινό κόσμο της τεχνολογίας. Κι όμως αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν.

Είναι εκείνοι που εργάζονται για να προσφέρουν ευτυχία, χαρά και φως στη ζωή του κάθε ανθρώπου που βρίσκεται γύρω τους. Εκπέμπουν καθαρή και θετική ενέργεια, είναι παθιασμένοι με τον σκοπό τους και ασχολούνται με την βελτίωση του κόσμου και την επίλυση των ανθρώπινων προβλημάτων. Συχνά, οι ίδιοι οι γήινοι άγγελοι δεν γνωρίζουν τη δύναμή τους, ούτε τον αντίκτυπο που έχουν στη ζωή των άλλων.

Παρακάτω θα διαβάσεις μερικά χαρακτηριστικά που αντιστοιχούν σε όλους τους αγγέλους επί γης:

1. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι

Η αποστολή ενός αγγέλου πάνω στη γη είναι να μεταδίδει τη χαρά και να επιλύει τα προβλήματα του κόσμου. Δεν είναι ακριβώς ένα εύκολο έργο, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να αισθανθεί απογοήτευση από την πραγματικότητα που τον περιβάλλει.

Τα άσχημα νέα θλίβουν και πονούν τους επίγειους αγγέλους. Μερικές φορές καταφεύγουν στη μοναξιά για να πάρουν μια ανάπαυλα από την τόση αρνητικότητα.

Ως ανήσυχα πλάσματα, μπορεί να αισθάνονται άβολα όταν παρευρίσκονται σε μεγάλες ομάδες ή σε ανυπόφορες κοινωνικές καταστάσεις.

2. Χρειάζονται χρόνο με τον εαυτό τους

Η μοναχικότητα και η σιωπή, όπως αναφέρθηκε, είναι απαραίτητες για τους αγγέλους της Γης. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να επαναφορτίσουν την ενέργειά τους, να αντιληφθούν σε βάθος τι συμβαίνει στη ζωή και να θεραπεύσουν τυχόν τραύματα που προκαλούνται από την ανθρώπινη κακία.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr