Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 27/10 έως και 02/11;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Ταζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία  και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 27/10 έως και 02/11!

Κατ' αρχάς, η Πανσέληνος της 20ης Οκτωβρίου, που μπορεί να σηματοδοτήσει έντονες αντιπαραθέσεις ή/και ατυχήματα γίνεται αστρικά στις 3 μοίρες και 16΄ του άξονα Κριού-Ζυγού και θα σε επηρεάσει άμεσα αν είσαι Κριός, Ζυγός, Καρκίνος ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 22/3, τις 25/9, τις 23/6 και τις 25/12 αντίστοιχα.

Σε κάθε περίπτωση απαιτείται μεγαλύτερη σύνεση και προσοχή.

- Ο αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και... υπογραφές, θα κινηθεί από την 22η μοίρα της Παρθένου μέχρι την 1η του Ζυγού και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 15/9 έως τις 24/9. Αν πάλι είσαι γεννημένος/η από τις 12/3 έως τις 21/3, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 14/12 έως τις 23/12 ή έχεις γεννηθεί από τις 12/6 έως τις 21/6, θα προκύψουν θέματα στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα

- Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 27η μοίρα του Σκορπιού, μέχρι την 4η του Τοξότη και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 19/11 μέχρι τις 26/11 ή αν είσαι γεννημένος/η από τις 16/5, μέχρι τις 23/5.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 19/8 μέχρι τις 26/8 ή αν είσαι γεννημένος/η από τις 15/2, μέχρι τις 22/2, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ