Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτό είναι το μυστικό χαρακτηριστικό σου!

Ποιο είναι το αφανές χαρακτηριστικό των ζωδίων του νερού;

Σε κάθε ζώδιο υπάρχουν στοιχεία που θα τα βρούμε σε όλους τους εκπρόσωπους αυτού του ζωδίου. Τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εμφανή, ενώ υπάρχουν άλλα που δεν τα αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη. 

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι κάθε ζώδιο κρατάει καλά κρυμμένες μερικές πτυχές του χαρακτήρα του. Παρακάτω θα διαβάσεις ποιο είναι εκείνο το στοιχείο το οποίο κάθε ζώδια του νερού προτιμάει να κρατάει κρυφό από όσους το περιβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, είσαι ένα εξαιρετικά συμπονετικό άτομο, ωστόσο αυτή σου η ιδιότητα μπορεί, σε καθημερινή βάση, να σε κάνει να νιώθεις εντελώς εξαντλημένος. Αυτό συμβαίνει, επειδή δεν εσωτερικεύεις μόνον τα δικά σου συναισθήματα αλλά και τα συναισθήματα των άλλων. Πρόκειται για έναν μεγάλο συναισθηματικό φόρτο, που μόνον εσύ καταλαβαίνεις πόσο βαρύς είναι.

Το ζητούμενο είναι να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να διαχειριστεί σωστά τον συναισθηματικό σου κόσμο, φροντίζοντας να απελευθερωθείς από όλα τα τοξικά συναισθήματα που μπορεί να σε φρενάρουν και να σε κρατάνε πολύ πίσω εξελικτικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ