Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 01/12 έως και 07/12;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 01/12 έως και 07/12!

-Κατ' αρχάς, η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου που δυστυχώς κρύβει και ανθρώπινο πόνο, εξ αιτίας της συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα, που την συνοδεύει, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 18 μοίρες και 12΄ του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 10/11 ή αν είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 8/5. Τα προσωπικά σου αλλά και οι σχέσεις-συνεργασίες σου είναι οι τομείς που θα ενεργοποιηθούν κι όχι μόνον άμεσα αλλά μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο. Αν πάλι είσαι Λέων ή Υδροχόος γεννημένος/η κοντά στις 10/8 ή 7/2 αντίστοιχα, η επιρροή της αναφέρεται στα οικογενειακά και την καριέρα σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ