Τα πιο παράξενα ζευγάρια ζωδίων που μπορεί να καταλήξουν σε σχέση διαρκείας

Μη σου κάνει καθόλου εντύπωση, αν ήδη είναι και παντρεμένα

Με μια πρώτη ματιά σίγουρα δεν θα πίστευες ποτέ ότι η σχέση ανάμεσα σε αυτά τα ζώδια θα... φτουρίσει, πόσω μάλλον να έχει και μεγάλη χρονική διάρκεια, ωστόσο, εκτός του ότι, όπως έχουμε αναφέρει άπειρες φορές, όλα είναι θέμα συναστρίας κι όχι ζωδίου, υπάρχουν και κοινά στοιχεία που τα ενώνουν. Μη σου κάνει καθόλου εντύπωση, λοιπόν, αν τα παρακάτω ζωδιακά ζευγάρια είναι ήδη και παντρεμένα

ΚΡΙΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρότι ένας Κριός βγάζει σπυράκια με τους κανόνες και τους νόμους και δε δέχεται εντολές από κανένα, με τον Αιγόκερω είναι κάπως αλλιώς. Ίσως κατά βάθος του εμπνέει σεβασμό, ίσως και να αναγνωρίζει ότι κι αυτός είναι σκληρός αλλά όχι άδικος και εκεί πάνω μπορεί να αναπτυχθούν αισθήματα από την πλευρά του. Δεν αποκλείεται και να ανάβει με τις αρνήσεις του Αιγόκερω και την απόκρυψη των συναισθημάτων του. Ό,τι κι αν είναι πάντως στο κρεβάτι θα δώσουν ρέστα και αν ξεπεραστεί το εμπόδιο που λέγεται "παρόρμηση" και "κάνω ό,τι γουστάρω", θα μείνουν μαζί για πολλά χρόνια. 

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ