Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, για αυτόν το λόγο θα απατήσεις το ταίρι σου!

Ζώδια της φωτιάς: Αυτός είναι ο κύριος λόγος που θα σε απατήσουν!

Το ζώδιο κάθε ατόμου μπορεί να μας πει πολλά για τις πιθανότητες που υπάρχουν να παραμείνει πιστό στον/στην σύντροφό του. Βέβαια, σε μεγάλο βαθμό η απιστία μπορεί να οφείλεται και στο ζώδιο που βρίσκονται οι υπόλοιποι προσωπικοί πλανήτες, δηλαδή η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Άρης, καθώς και στις όψεις που σχηματίζουν αυτοί οι πλανήτες μέσα σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο.

Αν θέλεις κι εσύ να μάθεις τις ζωδιακές θέσεις των προσωπικών σου πλανητών, πάτησε εδώ.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι, ανεξάρτητα από το ζώδιό σου, η απάτη δεν είναι πάντα δικαιολογημένη, ούτε η αστρολογία αποτελεί ένα ισχυρό επιχείρημα για να προδώσεις την εμπιστοσύνη κάποιου.

Παρακάτω, θα διαβάσεις ποιο είναι εκείνο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που μπορεί να ωθήσει τα ζώδια της φωτιάς να παραβούν τους όρκους πίστης και αφοσίωσης που έχουν δώσει στο ταίρι τους:

ΚΡΙΟΣ

Ανταγωνισμός

Οι Κριοί είναι άτομα που αναζητούν τις έντονες συγκινήσεις και απολαμβάνουν μια καλή πρόκληση. Οπότε, ακόμα και κάτι πολύ απλό όπως να τους απορρίψεις, έστω και στα αστεία, μπορεί να ανάψει τη φωτιά του κατακτητή μέσα τους! Ο Κριός είναι έντονα ανταγωνιστικός και λατρεύει να κερδίζει. Ως εκ τούτου, αν συναντήσει κάποιον/α που είναι εξίσου –αν όχι περισσότερο– ακραίος/α, το πιο πιθανό είναι να διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ