Το δώρο που κάθε ζώδιο θέλει να δει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος!

Το δώρο που κάθε ζώδιο θέλει να δει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος!

 Μία διαφορετική πρόταση για δώρο, γεμάτη αστερόσκονη!

Κάθε δώρο που μας έρχεται από ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, είναι πάντα καλοδεχούμενο. Η αλήθεια είναι όμως, ότι υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα δώρα, τα οποία μπορούν να μας ενθουσιάσουν λίγο περισσότερο, ειδικότερα αν δεν χάνουμε ευκαιρία να διαβάζουμε καθημερινά τις προβλέψεις για το ζώδιό μας!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που αναζητάς ένα πιο ξεχωριστό δώρο για εσένα ή ένα πρόσωπο που αγαπάς, συνέχισε να διαβάζεις. Διότι στη λίστα που ακολουθεί, θα βρεις μερικές προτάσεις που θα κάνουν κάθε παραλήπτη να χαμογελάσει περισσότερο φέτος τα Χριστούγεννα και να αισθανθεί μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στο 2022, όπως θα ένιωθε αν ήξερε τι του επιφυλάσσουν τα άστρα για κάθε μήνα του νέου έτους!

Κάθε ζώδιο διαφέρει, το ίδιο και οι προτιμήσεις του σε ό,τι αφορά στα δώρα που μπορούν να το ενθουσιάσουν λίγο περισσότερο. Για παράδειγμα, ο δραστήριος Κριός που λατρεύει την περιπέτεια, θα εκτιμήσει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για τις φυσιολατρικές του εξορμήσεις, ενώ ο καλοφαγάς Ταύρος θα τρελαθεί από τη χαρά του, αν του χαρίσεις ένα γεύμα σε κάποιο fine dinning εστιατόριο. Όσο για τον άκρως επικοινωνιακό Δίδυμο ένα δώρο, όπως ένα ζευγάρι ασύρματα και στυλάτα ακουστικά, είναι must.

Για τον συναισθηματικό Καρκίνο που λατρεύει να περνά χρόνο εντός, βέβαια, μία μάσκα προσώπου για τις pampering στιγμές στο σπίτι είναι ό,τι πρέπει, αλλά και ο Λέων θα εκτιμήσει ένα σετ με είδη περιποίησης, αφού βάζει συχνά πάνω από όλα τον εαυτό του και την προσωπική του φροντίδα. «Και τι να πάρω στον Παρθένο;», θα μας ρωτήσεις. Γνωρίζεις ότι λατρεύει την οργάνωση οπότε, στρέψου σε μία καλή ατζέντα ή σε ένα gadget που θα τον βοηθά να μένει πάντα εντός προγράμματος. Όσο για τον Ζυγό, με την καλαισθησία να τον χαρακτηρίζει, ένα κομψό outfit ή κάποιο αξεσουάρ για τις βραδινές του εμφανίσεις, είναι μία επιλογή που θα τον χαροποιήσει.

Στην περίπτωση όμως, που αναζητάς κάτι για έναν μυστηριώδη Σκορπιό, τότε προτίμησε ένα κόσμημα ή ένα αξεσουάρ με τον αστερισμό του, ενώ για τον αεικίνητο Τοξότη ένα smartwatch, κάποιο fitness tracker ή ένα μεγάλο backpack για τα ταξίδια του, αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή δώρου. Τέλος, για τον Αιγόκερω ένα στυλό πολυτελείας για το γραφείο είναι ένα δώρο που θα εκτιμήσει, για τον Υδροχόο που λατρεύει την τεχνολογία, προτίμησε κάποιο gadget, ενώ για τον περισσότερο εσωστρεφή Ιχθύ βρες ένα δώρο, που θα τον βοηθήσει να απολαύσει περισσότερες me-time στιγμές το 2022, όπως ένα σετ με bath bombs ή ένα βιβλίο φαντασίας.

Το Christmas gift που μας αποκαλύπτει τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες!

Παρά τις διαφορετικές προτιμήσεις κάθε ζωδίου πάντως, υπάρχει και ένα κοινό σημείο, που κάνει πραγματικά πολύ εύκολη την επιλογή των γιορτινών δώρων για εμάς και τους αγαπημένους μας. Ποιο είναι αυτό; Ότι ανεξάρτητα από την ημερομηνία της γέννησής μας, όλοι και όλες ευχόμαστε να μπορούσαμε να προβλέψουμε, τι θα μας φέρει το νέο έτος! Με τη νέα χρονιά να είναι προ των πυλών, λοιπόν, επιφυλάσσοντας καινούργια δεδομένα, θετικές εξελίξεις, εμπόδια και αρκετές προκλήσεις για ορισμένα ζώδια, σίγουρα το να διαβάσουμε τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2022, θα μας δώσει πολλές από τις πληροφορίες που θέλουμε.

Εκτός από τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2022 για κάθε ζώδιο όμως, για εκείνους οι οποίοι θέλουν να γνωρίζουν εκ των προτέρων τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες, η Προσωπική Αστρολογική Πρόβλεψη για ένα ολόκληρο έτος, είναι το δώρο που θέλουν να πάρουν αυτές τις γιορτές στα χεράκια τους!

Ουσιαστικά, θα τους δώσεις την ευκαιρία να μάθουν όλα όσα τους επιφυλάσσουν τα άστρα, αναφορικά με το τι θα συμβεί μέσα στο 2022 και να πάρουν τις απαντήσεις σε ό,τι τους απασχολεί! H Προσωπική Πρόβλεψη ενός έτους από το αγαπημένο μας astrology.gr, περιλαμβάνει τις πλανητικές διελεύσεις για τους επόμενους 12 μήνες και μία πρωτότυπη ανάλυση του ωροσκοπίου του κάθε παραλήπτη του ιδιαίτερου αυτού δώρου ή του δικού σου, στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάτι το ξεχωριστό για εσένα.

Από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς, τα οποία μπορεί να αφορούν σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου, μέχρι τις συναλλαγές, την υγεία, τις σχέσεις, τις σπουδές σου και ό,τι άλλο σε απασχολεί: Τα άστρα αποτελούν το «κλειδί» για να υποδεχθείς με μεγαλύτερη σιγουριά το 2022, προσφέροντας ταυτόχρονα σε εσένα ή σε κάποιον που αγαπάς, ένα δώρο που θα αποτελέσει την πιο αναπάντεχα ευχάριστη έκπληξη των φετινών γιορτών!


Λίγες μόνο μέρες μένουν μέχρι να πούμε «αντίο» στο 2021 και να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και τα άστρα θα αποτελέσουν αναμφίβολα πολύτιμους «συμμάχους» μας σε αυτήν τη μετάβαση! Μελέτησε, λοιπόν, τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2022 και βάλε στη φετινή gift list σου το δώρο εκείνο, που θα «ξεκλειδώσει» τα πιο σημαντικά ορόσημα του 2022 και θα ρίξει «φως» στα πιο σημαντικά γεγονότα του νέου έτους! Με λίγα λόγια, βάλε τώρα στη λίστα των δώρων σου την Προσωπική Αστρολογική Πρόβλεψη ενός έτους και θα μας θυμηθείς!