3 βασικές ενδείξεις ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο σε έχει επιθυμήσει!

3 βασικές ενδείξεις ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο σε έχει επιθυμήσει!

Τα σημάδια που δείχνουν ότι λείπετε ο ένας στον άλλον!

Η αγάπη είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη και ισχυρά πράγματα στο σύμπαν. Πολλές φορές, μάλιστα, καταφέρνει να νικήσει τον χρόνο και τον χώρο με πολύ παράξενους τρόπους. Δικαίως λοιπόν η αγάπη θεωρείται το μόνο πράγμα που εμποδίζει τα ανθρώπινα όντα να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου και να καταστραφούν… άπαντες.

Η απόσταση και ο χρόνος είναι δύο παράγοντες που απειλούν να καταστείλουν το αίσθημα της αγάπης, αλλά τελικά, ό,τι κι αν συμβεί, η αγάπη συνεχίζεται. Αγαπάμε τους φίλους, τους συντρόφους, τους/τις συζύγους και τις οικογένειές μας. Ανεξαρτήτως, από τον χρόνο που ζούμε μαζί τους ή από το πόσο μακριά βρίσκονται, εμείς εξακολουθούμε να τους αγαπάμε και – ακόμα και μετά το θάνατό τους.

Ίσως να βρίσκεσαι κι εσύ μακριά από ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο, το οποίο στερείσαι λόγω της απόστασης που σας χωρίζει καθώς και του χρόνου που έχει μεσολαβήσει. Διάβασε, λοιπόν, παρακάτω τα τρία ολοφάνερα σημάδια που δηλώνουν ότι η απουσία του είναι κάτι παραπάνω από αισθητή και μάλλον πρέπει να παραδεχτείς σου λείπει πολύ.

1. Τον/την βλέπεις στα όνειρά σου

Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι ελέγχουμε τον χρόνο στη ζωή μας, αυτό που σίγουρα δεν μπορούμε είναι να ελέγξουμε τα όνειρά μας, αφού πρόκειται για προϊόντα του ασυνειδήτου. Τα όνειρα λαμβάνουν χώρα στο πνευματικό και όχι στο χρονικό επίπεδο και σε αυτήν τη σφαίρα συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα. Ωστόσο, ακόμα και τα όνειρα δεν μπορούν ξεφύγουν από την εμβέλεια της ενέργειας που παράγει η αγάπη!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr