Να πώς σε εκμεταλλεύεται το ταίρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του

Να πώς σε εκμεταλλεύεται το ταίρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του

Κανένα ζώδιο δεν έχει μόνο αγνές προθέσεις!

Όλοι οι άνθρωποι μπορεί κάποια στιγμή να ένοιωσαν ότι χρησιμοποιήθηκαν από κάποιον φίλο ή σύντροφο. Και μάλιστα, στην περίπτωση που κάποιος σου αρέσει, είναι πολύ εύκολο να συμφωνείς με οτιδήποτε θέλει ή να είσαι υπερβολικά γενναιόδωρος/η μαζί του, ακριβώς επειδή έχεις αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε αυτό το άτομο.

Μπορεί απλώς όταν πεινάει να σου ζητήσει να μαγειρέψεις κάτι. Ή να σου πει ότι είχε σκεφτεί να πληρώσει το φαγητό και για τους δύο σας, αλλά φοβάται μήπως μείνει από βενζίνη στο γυρισμό. Ή μπορεί να θέλει να περάσει μαζί σου ένα χαλαρωτικό και ερωτικό δίωρο και μετά πρέπει να φύγει για να βρεθεί με τους φίλους του. Και αυτό να συμβαίνει κάθε φορά που συναντιέστε!

Στην τελική, πολλοί από εμάς θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας έχει συμβεί τουλάχιστον μια φορά να μας χρησιμοποιεί ο φίλος μας ή το ταίρι μας. Επιπλέον, φαίνεται ότι όλα τα ζώδια, το καθένα με τον τρόπο του, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια στιγμή το φίλο ή τον σύντροφό τους. Διάβασε παρακάτω τις ενδείξεις που φανερώνουν ότι κάποιο από τα ζώδια μπορεί να βρίσκεται σε σχέση μαζί σου, αλλά ταυτόχρονα να εκμεταλλεύεται την αγάπη ή την αδυναμία σου:

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο Κριός σε «εκμεταλλεύεται», δεν το κάνει πάντα επειδή θέλει να σε χρησιμοποιήσει. Μερικές φορές, θέλει μόνο να φανεί καλύτερος στα μάτια των άλλων και απλώς τυχαίνει να είσαι το πλησιέστερο υπόβαθρο που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να «ανεβεί» σε μια κατάσταση «σούπερ σταρ». Αν πάντως νιώθεις ότι σε χρησιμοποιεί συχνά, σημαίνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός.

Είτε σε προκαλέσει σε κάτι που είναι «χαζό», όπως ένας διαγωνισμός φαγητού είτε ποιος θα ανέβει πρώτος 40 σκαλοπάτια –και μάλιστα φωνάζει τους φίλους του για να παρακολουθήσουν την κόντρα σας– σε κάθε περίπτωση αυτό που επιδιώκει είναι ένας τρόπος να γίνει ήρωας. Ο Κριός θέλει να δείξει ότι είναι ο number one που πάντα κερδίζει, κάτι που πιστεύει ότι τον κάνει στα μάτια σου πιο ελκυστικό και εντυπωσιακό. Σε κάθε περίπτωση, ο ανταγωνισμός του απέναντί σου, δεν έχει συνήθως κακές προθέσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που όσο σκληρά κι αν σε προκαλέσει, όταν του περάσει η ένταση, θα είναι πάλι μέλι-γάλα μαζί σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr