AstroΤσαούσα 29/01 - 04/02: «Γης Μαδιάμ»

AstroΤσαούσα 29/01 - 04/02: «Γης Μαδιάμ»

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Έχει τα δυσκολάκια της αυτή η εβδομάδα και φέρνει πολλά απρόοπτα και σοκαριστικά γεγονότα, τα οποία θα αλλάξουν πολλών τις ζωές. Στις 30/01 ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Τρέμετε Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί και Υδροχόοι, που έχετε γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου ή στις αρχές του 2ου. Ένας Θεός ξέρει τι αναπάντεχο θα σας βρει. Την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου,(καλό μήνα κιόλας), έχουμε την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Άλλη πετυχεσιά κι αυτή!! Συμμετέχουν Κρόνος και Ουρανός στο σχήμα, οπότε περιμένουμε δυσκολίες και εκπλήξεις παντός είδους σε καινούργια ξεκινήματα, ειδικά για τα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου. Στις 4/2 υπάρχει ένα εξαγωνακί μεταξύ του Αρη στόν Αιγόκερω και του Δία στους Ιχθύς. Δεν σώζει και πάρα πολλά, αλλά δίνει ευκαιριούλες σε Προρμητικά (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί-Αιγόκεροι) και Μεταβλητά (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες - Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα Ήλιος και Κρόνος συναντιούνται στον Υδροχόο και τα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου έρχονται αντιμέτωπα με ευθύνες και ζόρια!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr