Το αγαπημένο σου χρώμα αποκαλύπτει το κρυμμένο μυστικό σου!

Το αγαπημένο σου χρώμα αποκαλύπτει το κρυμμένο μυστικό σου!

Αποκαλύπτουμε τα μυστικά σου!

«Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα;»

Είναι μια ερώτηση που σίγουρα έχεις κάνει και την έχουν κάνει και σε εσένα. Αν και γενικά θεωρούμε φυσικό να μας αρέσει κάτι και σε κάποιον άλλον ν’ αρέσει κάτι άλλο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί έχεις μια έντονη προτίμηση π.χ. στο μπλε και στις αποχρώσεις του, ενώ αν ρωτήσεις κάποιον άλλον θα σου πει ότι δεν αντέχει με τίποτα το μπλε χρώμα;

Σύμφωνα με τη θεωρία των χρωμάτων, καθένας από εμάς περιέχει κρυμμένα χρώματα μέσα του, με τα οποία εκφράζει τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά του συναισθήματα, όπως η συμπόνια, η ηρεμία, η δικαιοσύνη, η ευγένεια, η συγχώρεση, η απληστία, η λαγνεία, ο θυμός, ο εγωισμός και η αποτυχία. Αν επιλέγεις κατά κόρον ένα συγκεκριμένο χρώμα και τις αποχρώσεις του στο χώρο σου, στα ρούχα, στο αυτοκίνητο κλπ, σημαίνει ότι θα πρέπει να διαβάσεις παρακάτω και να ανακαλύψεις τι έχει να σου πει για τον βαθύτερο εαυτό σου και τον τρόπο που λειτουργείς.

Αν το αγαπημένο σου χρώμα είναι:

Μαύρο: Μεγαλεπήβολοι στόχοι

Οι άνθρωποι που προτιμούν το μαύρο χρώμα κάνουν μεγαλεπήβολα σχέδια και είναι ιδιαίτερα συγκεντρωτικοί.
Αν επιλέγεις το μαύρο χρώμα συχνά, έχεις μεγάλα σχέδια για το μέλλον και ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι, ότι μπορεί να μην τα κάνεις πραγματικότητα. Ακόμα κι αν φαίνεσαι ένας άνθρωπος με πολύ αυτοπεποίθηση, χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου, όταν ένας από τους στόχους σου παρεκκλίνει από την πορεία του.

Μπλε: Αναζήτηση ηρεμίας και ψυχικής ισορροπίας

Η ηρεμία και η ισορροπία στο περιβάλλον που ζεις και στις σχέσεις σου με τους άλλους είναι απαραίτητα στοιχεία για τη δική σου ψυχική ισορροπία.
Εάν είσαι από τα άτομα που τους αρέσει το μπλε χρώμα, είναι γεγονός ότι είσαι πολύ προσγειωμένος και ήρεμος. Ό, τι κι αν σου συμβαίνει, πιστεύεις ότι ο τροχός θα γυρίσει, γιατί γνωρίζεις πως ακόμα και κάτι κακό γίνεται για κάποιο λόγο. Είσαι απίστευτα ισορροπημένο άτομο και σπάνια φτάνεις στα άκρα. Ανησυχείς μόνο όταν η ηρεμία σου διαταράσσεται.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr