Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 18/05 έως και 24/05;

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 18/05 έως και 24/05;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 18/05 έως και 24/05!

-Ο αστρικός Ερμής, που έχει μεταξύ άλλων την αρμοδιότητα για επαφές, μετακινήσεις συμβόλαια και τη λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί ανάδρομα από την 9η, μέχρι την 5η μοίρα του Ταύρου και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 24/4 έως τις 28/4. Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 27/10 έως τις 31/11 οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Λέων ή Υδροχόος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 27/7 έως τις 31/7 ή από τις 26/1 έως τις 30/2, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αντίστοιχα.

Σου θυμίζω ότι ο ανάδρομος Ερμής, συνδέεται με «παρενθέσεις» στη ροή των πραγμάτων και την ανάγκη να συμπληρώσεις κενά του παρελθόντος, ενώ συχνά εμφανίζει νέα προαπαιτούμενα στις μετακινήσεις σου αλλά σε κάθε περίπτωση η προνοητικότητά σου θα λειτουργήσει ευεργετικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network