Τα ζώδια που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από το παρελθόν

Τα ζώδια που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από το παρελθόν

Κολλάνε στις σε ό,τι έζησαν τότε

Οι αναμνήσεις είναι ανεκτίμητες, γιατί μπορούν να μας υπενθυμίσουν όλες τις εμπειρίες που έχουμε βιώσει, προκαλώντας αισιόδοξα συναισθήματα για το μέλλον. Η νοσταλγία είναι ένα από τα πιο ευχάριστα συναισθήματα, αφού μας βοηθάει να θυμόμαστε στιγμές μέσα στο χρόνο που μας έκαναν να νιώθουμε σιγουριά και ασφάλεια.

Όλοι βέβαια μπορεί να σκέφτονται τις παλιές καλές ημέρες, αλλά υπάρχουν λίγοι και εκλεκτοί που ζουν συνέχεια νοσταλγικές στιγμές.Όσον αφορά στα ζώδια, κάποια από αυτά προτιμούν να μένουν επικεντρωμένα στο «εδώ και τώρα», ενώ τα πιο νοσταλγικά ζώδια δεν δείχνουν πρόθυμα να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν.Πάντως, για τα παρακάτω 3 ζώδια μοιάζει αρκετά λογικό το να έχουν διαρκώς ως σημείο αναφοράς το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτά τα στοργικά άτομα γυρίζουν και ξαναγυρίζουν στις αναμνήσεις, ειδικά της παιδικής τους ηλικίας. Κυβερνώνται από τη Σελήνη, που έχει την ιδιότητα να τους προτρέπει στο να φέρνουν στο μυαλό τους αναμνήσεις που αφορούν την οικογένειά τους (είτε τη γονική είτε τη συντροφική).

Ένας Καρκίνος θυμάται τα πάντα –είτε το θέλει είτε όχι– και ως ζώδιο που αναζητά συνεχώς συναισθηματική ασφάλεια, κρατάει τις αναμνήσεις ολοζώντανες μέσα στο νου και την καρδιά του. Παρόλο που του παίρνει σχετικά λίγο χρόνο για να ξεπεράσει έναν συναισθηματικό πόνο, βρίσκει μεγάλη ευχαρίστηση και αφιερώνει πολύ χρόνο στο να αναπολεί τις παλιές καλές στιγμές που πέρασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr