Τα τρία ζώδια που δυσκολεύονται να εξομολογηθούν τον έρωτά τους

Τα τρία ζώδια που δυσκολεύονται να εξομολογηθούν τον έρωτά τους

Δεν θα σου το πουν εύκολα!

Μερικοί άνθρωποι μπορούν πολύ εύκολα να εξομολογηθούν τα συναισθήματά τους προς κάποιον. Δεν ντρέπονται ούτε νιώθουν άβολα και πιστεύουν ότι πρέπει να λένε αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται δυο και τρεις φορές προτού εκφράσουν τα συναισθήματά τους, ειδικά όταν πρόκειται για τον έρωτα ή την αγάπη.

Τα άτομα που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια νιώθουν συστολή και αδεξιότητα όταν πρόκειται να δείξουν συναίσθημα ή να κάνουν ερωτική εξομολόγηση. Καταλαμβάνονται από μεγάλο άγχος, είναι τρομερά αδέξιοι και θα προτιμούσαν να κρατήσουν για πάντα μέσα τους αυτά που νιώθουν αντί να τα φωνάζουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν είναι και πολύ εκφραστικό ζώδιο, αφού τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η επιφυλακτικότητα και η μυστικοπάθεια. Δυσκολεύεται να κάνει λέξεις τα συναισθήματά του και εύκολα κάποιος θα τον χαρακτήριζε ψυχρό και άκαρδο. Θέλει να εκφράσει τον έρωτά του αλλά, αντί να είναι άμεσος, πάει μέσω… Λαμίας! Περιμένει και συχνά έχει την απαίτηση από το άλλο άτομο να καταλάβει από μόνο του πώς νιώθει, μέσα από την συμπεριφορά και τις χειρονομίες του.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network