Ιούνιος 2022: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Ιούνιος 2022: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο του 2022;  

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, ο Ιούνιος, έφτασε και οι πλανήτες θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μας βάλουν σε αυτό το mood, άλλοτε καταφέρνοντάς το με επιτυχία κι άλλοτε όχι. Ας πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το μενού του για αρκετά ζώδια!

- Ο Ερμής, θα συνεχίσει να είναι ανάδρομος στον Ταύρο, μέχρι τις 3/6, δημιουργώντας αρκετά ζητήματα τόσο στην επικοινωνία, τις επαφές και τις μετακινήσεις εσάς των Ταύρων, Σκορπιών, Υδροχόων και Λεόντων. Από εκεί και ύστερα, θα πάρει πάλι φόρα και θα βοηθήσει να «τρέξετε» σχέδια και υποθέσεις σας που ήταν σε αναμονή, να πάρετε αποφάσεις και να κλείσετε υποχρεώσεις και δουλειές. Από κοντά, εσείς Κριοί και Ζυγοί, που με την ορθοδρόμησή του, μπορεί να δείτε το ταμείο σας να ξαναγεμίζει, να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα χρήματά σας ή να γεμίσετε το κρεβάτι σας, αλλά και εσείς Καρκίνοι και Αιγόκεροι για να ξαναβγείτε στην πιάτσα και να έχετε μεγάλες επιτυχίες στο αντίθετο φύλο!

Στις 13/6, 18:27, ξαναπερνά στους Διδύμους, αυτή τη φορά χωρίς πισωγυρίσματα, εκτοξεύοντας επικοινωνιακά τα Διδυμάκια, τα πολυμήχανα και ενεργητικά, που δε θα σταθούν ούτε μια στιγμή και θα φροντίσουν να πάρουν και να μεταδώσουν πληροφορίες και ειδήσεις. Από κοντά και εσείς οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που με χαρακτηριστική άνεση θα μοιράζεστε σκέψεις και ιδέες, αν και σε αρκετές περιπτώσεις θα βρεθείτε σε δίλημμα ή θα αλλάζετε την άποψή σας, ανάλογα με το πώς σας βολεύει. Ταύροι και Σκορπιοί θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί στο πώς θα καλύψετε τις υλικές και σεξουαλικές ανάγκες σας, ενώ Λέοντες και Υδροχόοι θα γνωριστείτε αρκετό κόσμο, θα φλερτάρετε και ενδεχομένως και να βρείτε κάποιον/α που θα φρεσκάρει την ερωτική σας ζωή...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr