Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στον Ταύρο

Οι καλές και οι κακές στιγμές της Αφροδίτης στον Ταύρο

Από τις 28 Μαΐου μέχρι τις 23 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο

Σε όλο το χρονικό διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο, θα αποζητά φαγάκι, καλοπέραση, ασφάλεια και φυσικά την οικονομική άνεση που θα της επιτρέψει να κοιμάται ήσυχη, μαζί της κι εσύ.

Θα μου πεις, εδώ γίνεται ο κακός χαμός, όλα ακριβαίνουν και τι να προφτάσει η «Ωραία»; Σωστά ομιλείς, αλλά μια βοήθεια από την πλευρά της δεν θα σε χαλάσει, έστω κι αν λόγω των συνθηκών θα την βγάλεις με πιτόγυρα και τα τάπερ της μαμάς. Η προσαρμογή είναι το ήμισυ του παντός σε αυτή τη ζωή κι αν έχεις φυτέψει και κανένα ζαρζαβατικό ακόμα καλύτερα.

  • Τα ραντεβού της με τον Χείρωνα στις 5 και τις 13 Ιουνίου (ως αστρική και τροπική, αντίστοιχα) είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να απολαύσεις τα μαμαδίστικα και ό,τι ακόμη έχει την ευγενή καλοσύνη να σου προσφέρει η Αφροδίτη-τροφός. Όσο για τα ερωτικά σου σίγουρα θα σε πιάσουν τα ευαίσθητά σου, αλλά αν κοιτάς δεξιά κι αριστερά και δεν βρίσκεις αγκαλιά να γείρεις, βολέψου με περασμένα μεγαλεία. Αχ, που να βρίσκεται άραγε εκείνη η αδελφή ψυχή; Κλαψ, κλαψ…
  • Αν πάλι επιθυμείς κάτι πιο κοσμοπολίτικο, μια έξοδο για παράδειγμα στην ψησταριά της γειτονιάς σου, θα έχεις την ευκαιρία σου στις 28 Μαΐου, αλλά σημείωσε στο ημερολόγιό σου και τις 5 Ιουνίου (ξανά). Τότε η Αφροδίτη θα βάλει τα καλά της κι αν σε πάει η περιπτερού θα έχεις και ξυλάκι παγωτό δωρεάν. Αλλιώς τι τις θες τις δημόσιες σχέσεις; Οι επαφές της πάντως με τη Δήμητρα στον Καρκίνο -γιατί περί αυτού πρόκειται- υπερθεματίζουν και σε μαζώξεις εντός των τειχών και μην αρχίσεις να τσακώνεσαι για το «μέσα» ή «έξω». Καλά θα περάσεις, όπου κι αν βρεθείς, ενώ μεταξύ τυρού και αχλαδιού μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr