Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Ιούλιο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Ιούλιο

Αρκετοί θα είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν πλατιά

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Ιούλιο που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα χαροποιήσει από πολλές απόψεις. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Ιούλιο είναι τα εξής:

ΚΡΙΟΣ

Με τον κυβερνήτη σου, Άρη, στον 2ο ηλιακό σου οίκο, από τις 5 Ιουλίου και έπειτα, γεγονός είναι ότι πολλά θα καταφέρεις με επιμονή και πείσμα και δε θα κάνεις πίσω ούτε σπιθαμή, μέχρι να είναι όλα όπως τα θέλεις. Κυρίως εσύ του α' δεκαημέρου, που έχεις και Δία πάνω σου, ό,τι θελήσεις, θα το αποκτήσεις, χρήματα ή αισθήματα, αρκεί να λειτουργήσεις με σύνεση κι όχι να σε πιάσει καταναλωτική μανία και να δώσεις περισσότερα από ό,τι έχεις. Επιπλέον, ο Ερμής στις 5 και από τις 18 Ιουλίου η Αφροδίτη, θα περάσουν στον Καρκίνο και 4ο ηλιακό σου οίκο, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις το σπίτι σου χώρο φιλόξενο και ζεστό, αλλά και να έχεις στήριξη υλική και συναισθηματική από την οικογένεια και τους δικούς σου ανθρώπους που θα σταθούν σαν βράχος δίπλα σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr