Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν μεγάλες επιτυχίες!

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν μεγάλες επιτυχίες!

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 29/06, 05:51 ώρα Ελλάδας, στις 07° 22’ του Καρκίνου. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους), κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το α' δεκαήμερο και όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις 7 μοίρες.

Θεαματικές εξελίξεις, ευκαιρίες και θετικές προοπτικές αναμένονται σε αρκετούς, καθώς η συμμετοχή του Δία στον Κριό είναι έντονη, αφού αφ' ενός κάνει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο και τη Σελήνη, αφ' ετέρου όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Ποια είναι αυτά;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε καταλάβουν έντονα και αντικρουόμενα συναισθήματα κι η κυκλοθυμία σου θα ενισχυθεί. Με τις εξελίξεις να είναι αρκετές σε προσωπικό επίπεδο και επαγγελματικό επίπεδο, κυρίως θετικές, ίσως πατήσεις απότομα ένα φρένο στις απαιτήσεις κάποιων δικών σου ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου και του/της συντρόφου σου για να στραφείς σε σένα και το πώς θα καλύψεις τις δικές σου ανάγκες. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πόσο επηρεάζεσαι από τις γνώμες και τις επιθυμίες των άλλων γύρω σου κι αν θέλεις να δεις αλλαγή στη ζωή σου, πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να βάλεις τέλος, καθώς το τι θέλεις εσύ θα είναι σημαντικότερο από το τι σκέφτονται ή θέλουν οι υπόλοιποι. Επιπλέον, θα σκεφτείς σοβαρά μια αλλαγή στην εμφάνισή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr