Τα τρία ζώδια που κάνουν το μεγαλύτερο ντόρο

Τα τρία ζώδια που κάνουν το μεγαλύτερο ντόρο

Αλλά για κάποιο λόγο δεν τα αντιπαθούμε...

Υπάρχουν κάποια άτομα που έχουν μια διαρκή τάση στις υπερβολές ή μάλλον «ζουν για να υπερβάλλουν». Η συμπεριφορά τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θορυβώδης, δραματική, αντιπαθητική, αγενής ή ακόμα και αστεία. Όμως δεν παύουν να είναι πολύ αξιοπρόσεκτες προσωπικότητες.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που έχουν παρόμοια συμπεριφορά, αλλά για κάποιο λόγο δεν τα αντιπαθούμε:

ΛΕΩΝ

Ο κυρίαρχος πλανήτης του Λέοντα είναι ο Ήλιος, ο οποίος, ας το παραδεχτούμε, είναι ο φάρος γύρω από τον οποίο διαδραματίζεται ένα… φυσικό δράμα. Οι χρυσές ακτίνες του είναι παντού γύρω μας, χορεύουν στα πρόσωπά μας, ξεχύνονται από τα παράθυρα και μας τυλίγουν στην αιώνια ζεστασιά του. Δεν είναι εύκολο λοιπόν να αποστρέψουμε το βλέμμα μας από τις ηλιαχτίδες που εκπέμπει ένας Λέοντας, ο οποίος ως δημιουργικό ον τροφοδοτείται από την αναγνώρισή μας.

Με το γέλιο του, τις τολμηρές επιλογές στην εμφάνιση και με τους παθιασμένους μονολόγους του, η ζωή του είναι μια αέναη παράσταση πάνω σε σκηνή. Και ως ένα από τα τέσσερα σταθερά ζώδια του αρέσει να σχεδιάζει το κάθε τι, ώστε να εξασφαλίσει ότι θα είναι μια πετυχημένη παράσταση. Όταν οι υψηλές προσδοκίες του δεν ικανοποιούνται ή όταν αμφισβητούνται οι ισχυρές απόψεις του, ο εκφραστικός Λέων δεν φοβάται να κάνει μια δήλωση επί σκηνής. Είναι λάτρης της «τελευταίας λέξης» ή ενός βροντερού χτυπήματος της πόρτας που συνοδεύει μια δραματική έξοδο. Σε κάθε περίπτωση, η κατάκτηση της νίκης είναι αναπόσπαστο στοιχείο του χαρακτήρα του.

Εν κατακλείδι, αν είσαι με έναν Λέοντα, και ψάχνετε να βρείτε μια καλή ταινία για να δείτε, άφησέ τον να επιλέξει. Κάτι παραπάνω ξέρει απ’ αυτά…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network