Τι θα φέρει ο Άρης στο Λέοντα στα 12 ζώδια;

Τι θα φέρει ο Άρης στο Λέοντα στα 12 ζώδια;

Τα δώδεκα ζωδιακά μέτωπα του Άρη

Επ' ώμου, αρμ!
Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα από το ξημέρωμα της Δευτέρας 19/9, θέτει τα τέσσερα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) σε επιφυλακή παίρνοντας συνάμα τα ενεργειακά βάρη από τα παρορμητικά, που έτσι κι αλλιώς αυτήν την περίοδο έχουν ...τόσα πολλά στο κεφάλι τους που μόνον ο Άρης τους έλειπε. Κοσμική δικαιοσύνη θα μπορούσε να πει κανείς, η διαφορά όμως ανάμεσα στους δύο «κόσμους» είναι πως παρά τις αναμενόμενες «ταλαντώσεις» στις ζωές των σταθερών, με την φιλική συμμετοχή του Δία από τον Ταύρο, το τελικό αποτέλεσμα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να είναι θετικό.

Θυμίζω πως ο Άρης λειτουργεί σε εναλλασσόμενες φάσεις όπου το «τρέξιμο» και την ένταση, διαδέχεται η πλήρης -ενίοτε και αναγκαστική- απραξία. Πόνοι, πρηξίματα και πιασίματα είναι ante portas, χωρίς να λείπουν και οι φασαριόζικες διαφωνίες-συγκρούσεις.
Όλα αυτά αναφέρονται κυρίως στα σταθερά ζώδια, τα οποία όμως παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να αναλάβουν πρωτοβουλίες -ενίοτε θεαματικές- και να υλοποιήσουν σχέδια που κάτω από άλλες συνθήκες θα καθυστερούσαν ...απελπιστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

DPG Network