8,9 Ρίχτερ-Η Ιαπωνία αντιμέτωπη με τον φυσικό της δαίμονα

8,9 Ρίχτερ-Η Ιαπωνία αντιμέτωπη με τον φυσικό της δαίμονα

Μια ουσιαστική «πρόγευση» υπήρχε στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης

Ο σεισμός των 8,9 Ρίχτερ που κτύπησε την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου είναι βέβαια ένας από τους πιο ισχυρούς παγκοσμίως και οι καταστροφές στις ανατολικές ακτές της νήσου Χονσού είναι τεράστιες. Το ότι έγινε στη θάλασσα σε βάθος 25 χιλιομέτρων και μακριά από κατοικημένη περιοχή ήταν σωτήριο για κτίρια και ανθρώπους, τα διαδοχικά τσουνάμι όμως (ύψους έως και 10 μέτρων) που γεννήθηκαν από τη δόνηση παρέσυραν οικήματα, αυτοκίνητα -ενδεχομένως και ανθρώπους- και στην κυριολεξία έπνιξαν την περιοχή του Σεντάι που ήταν «φάτσα» στο επίκεντρο.

Φυσικά οι μετασεισμοί (6-7 Ρίχτερ) είναι ανάλογοι του αρχικού μεγέθους, ωστόσο ο μεγαλύτερος από αυτούς (7,1 Ρίχτερ, 1 ώρα και 40΄ μετά την αρχική δόνηση) φαίνεται πως ήταν ένας δίδυμος σεισμός αφού έγινε με διαφορετικό επίκεντρο δύο μοίρες περίπου ανατολικότερα. Γι' αυτό ίσως και τα κύρια κύματα του τσουνάμι ήταν δύο.

Η αστρολογική ανάλυση αυτής της διακεκριμένης φυσικής καταστροφής υποδεικνύει ξεκάθαρα ως «ενόχους» τον Πλούτωνα και τον Άρη και το δυσάρεστο είναι ότι εξ αιτίας κάποιων δεδομένων που θα σας παραθέσω, φαίνεται πως η Ιαπωνία έχει εισέλθει σε μια παρατεταμένη περίοδο δοκιμασιών από ανάλογα φαινόμενα.

Κατ' αρχάς να επισημάνω πως στην τρέχουσα «Αστρολογική Εφημερία» περιέγραψα τους κινδύνους που κρύβονταν πίσω από το «κρυφό» τετράγωνο του τροπικού Άρη με τον αστρικό Πλούτωνα:

«Ειδικά η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα -η οποία πρακτικά έχει και μεγαλύτερη χρονική εμβέλεια δράσης- απελευθερώνει άγρια ένστικτα και απαιτεί την εγρήγορση των απανταχού μηχανισμών ασφαλείας.

Σε κοινωνικό επίπεδο η τρομοκρατία απειλεί με ένα νέο γύρο βίας και όπου υπάρχουν ανοικτά μέτωπα η άγνοια και η αθωότητα δεν επιτρέπονται.

Το ίδιο «αγριεμένη» μπορεί να είναι και η Φύση, με μόνη διαφορά ίσως την έλλειψη κάποιας συγκεκριμένης... πολιτικής βούλησης».

Όσον αφορά τον σεισμό έγινε σε μια στιγμή όπου οι βασικοί δείκτες (ο Ωροσκόπος και το Μεσουράνημα του συμβάντος) ταυτίστηκαν ιδοσυναστριακά με τον Άρη και τον Κρόνο. Συγκεκριμένα, το αστρικό Μεσουράνημα έκανε αντίθεση με τον τροπικό Κρόνο και ο τροπικός Ωροσκόπος επίσης αντίθεση με τον αστρικό Άρη.

Ιδιαίτερη σημασία έχει όπως θα δούμε και η θέση της Σελήνης στην μηδενική μοίρα των Διδύμων.

seismos_sendai
Ωστόσο, αυτές οι ενδείξεις παρ' ότι είναι χαρακτηριστικές ενός ενεργειακού ξεσπάσματος, ως προς τα αστρολογικά αίτια του σεισμού δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου και λειτούργησαν περισσότερο σαν «ξυπνητήρι».

Μια ουσιαστική «πρόγευση» υπήρχε στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης του Μαρτίου, όπου για την περιοχή του επικέντρου ο Ωροσκόπος ήταν στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Άρη και τον αστρικό Ουρανό, ενώ το Μεσουράνημα στον Τοξότη έκανε σύνοδο με τον αστρικό Πλούτωνα του 10ου οίκου.

Και κάθε φορά που σε έναν κοσμικό χάρτη εμπλέκονται οι τρεις συγκεκριμένοι πλανήτες, ένα ξέσπασμα της καταστροφικής μανίας της Φύσης θα πρέπει να θεωρείται περίπου δεδομένο.

Για να φθάσουμε όμως στη ρίζα της εκδήλωσης του σεισμού θα πρέπει να ανατρέξουμε στον γενέθλιο χάρτη της σύγχρονης Ιαπωνίας, η οποία απέκτησε την ανεξαρτησία της στις 11/2/1889.

Αν και δεν δίνεται συγκεκριμένη ώρα γέννησης, είναι αστρολογικά προφανές πως οι λόγοι που η Ιαπωνία θεωρείται η πλέον σεισμογενής χώρα σχετίζονται με την συγκλίνουσα σύνοδο Ποσειδώνα-Πλούτωνα. Κι αυτό γιατί επάνω της «κάθεται» το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στην αστρική του εκδοχή.
japan

Το ότι ο σεισμός της 11ης Μαρτίου έγινε με ένα «κρυφό» τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα -είχαμε δηλαδή μια αναπαραγωγή των γενέθλιων συνθηκών- είναι ένα εξαιρετικά ενδεικτικό στοιχείο, το οποίο ωστόσο συνδυάστηκε με πληθώρα ενδείξεων που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με την ευαίσθητη περιοχή που περικλείεται ανάμεσα στην 29η μοίρα του Ταύρου και την 4η των Διδύμων, εκεί δηλαδή όπου βρίσκονται ο γενέθλιος Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας.

Γι αυτό και η θέση της διελαύνουσας Σελήνης την ώρα του σεισμού στην μηδενική μοίρα των Διδύμων αποδείχθηκε στην πράξη τόσο ολέθρια.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες διελεύσεις πάνω στον γενέθλιο χάρτη της Ιαπωνίας ξεχωρίζει βέβαια το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον εαυτό του, ένδειξη που συνδυασμένη με φυσικές καταστροφές παραπέμπει απευθείας σε κινδύνους από το υγρό στοιχείο.

Ανάλογο κλίμα διαμορφώνεται και από το εξάγωνο του διελαύνοντα Ουρανού με τον γενέθλιο Ποσειδώνα, αφού μια όψη μεταξύ αργών πλανητών όταν στοχεύει σε ευαίσθητες περιοχές ενός ωροσκοπίου, εμπερικλείει πάντα ανάλογους κινδύνους.

Στην ίδια λογική μπορεί να αξιολογηθεί και το ακριβές τρίγωνο του προοδευμένου αστρικού Ουρανού στην 29η μοίρα του Αιγόκερω (στο Ηλιακό τόξο) με τον γενέθλιο Ποσειδώνα.

Οι ενδείξεις στις προόδους

Δεν επιθυμώ να σας κουράσω με περισσότερες λεπτομέρειες, είναι αναγκαίο ωστόσο να σταθώ στην θέση του αστρικού προοδευμένου Άρη στο 1 και 21 των Διδύμων και τη θέση του αστρικού προοδευμένου Ήλιου περίπου στην μηδενική των Διδύμων.

Όλα αυτά τα στοιχεία -και ιδιαίτερα ο Άρης- παραπέμπουν σε μια σχετικά μακρά περίοδο «κακοδαιμονίας» (γύρω στα πέντε χρόνια) κατά τη διάρκεια της οποίας κάθε φορά που θα ενεργοποιείται - θα «ξυπνάει» δηλαδή- το γενέθλιο σχήμα Άρης-Πλούτωνας-Ποσειδώνας, θα υπάρχει ο κίνδυνος μιας νέας καταστροφής.

Οι ανησυχίες για έναν πιο φονικό σεισμό-τσουνάμι αυξάνονται εξ αιτίας του προσεχούς τετραγώνου του διελαύνοντα Πλούτωνα με την γενέθλια Αφροδίτη στον Κριό, το οποίο θα γίνει ακριβές μέσα στην επόμενη διετία. Γιατί όταν έχουμε οποιασδήποτε μορφής φυσική -ή άλλου είδους- καταστροφή με «καθεστώς» Αφροδίτης-Πλούτωνα το πένθος ενδέχεται να είναι αρκετά βαρύ.

Επιπλέον, κάποια από τα επτά τετράγωνα του Πλούτωνα με τον Ουρανό θα πέσουν πάνω στη συγκεκριμένη Αφροδίτη, η οποία κυριολεκτικά θα στενάξει από τις ενεργειακές πιέσεις.

Με την ευκαιρία να επισημάνω ότι τα διαδοχικά τετράγωνα του Ουρανού με τον Πλούτωνα θα δώσουν παγκοσμίως πολύ μεγάλα μεγέθη σεισμών, κάτι το οποίο αναπόφευκτα αναφέρεται και στην χώρα μας.

Κλείνοντας την αστρολογική ανάλυση για τον σεισμό των 8,9 Ρίχτερ και για τους ...επαΐοντες παραθέτω και έναν τρίτο διπλό χάρτη με τις γενέθλιες τροπικές θέσεις της Ιαπωνίας στον εσωτερικό κύκλο και το αστρικό secondary στον εξωτερικό.

Εκτός από όσα σας ανέφερα ήδη, μπορείτε να δείτε και την αντίθεση του προοδευμένου αστρικού Ουρανού στην Παρθένο με τον γενέθλιο Άρη, μια ακόμη «αφορμή» ξαφνικών συναπαντημάτων με τον Εγκέλαδο.

japan_secondary

Πηγή: www.astrology.gr