Ερωτικό ωροσκόπιο 9/10

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/10

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ενδέχεται σήμερα να γίνετε αρκετά κοφτοί και απότομοι με κάποιους γνωστούς σας που θα αρχίσουν να σας κάνουν παρατηρήσεις σχετικά με τους χειρισμούς ή τη συμπεριφορά σας σε μια ερωτική σας υπόθεση. Και αυτό που σας εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι ξέρουν ότι άμα σας κοντράρουν από τη μια εσείς πάτε από την άλλη μόνο και μόνο από αντίδραση ακόμα κι αν μετά το μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ξέρετε ότι κάποια πράγματα απέχουν πολύ από αυτά που θέλετε αλλά δεν θα το βάλετε κάτω. Ιδιαίτερα στα ερωτικά και τη σχέση σας που σας απασχολούν όλο αυτό το διάστημα με την είσοδο του Κρόνου στο Σκορπιό ξέρετε ότι πρέπει να καταβάλετε μεγάλα αποθέματα επιμονής αλλά και σταθερότητας για να τα καταφέρετε να τα φτάσετε στο επίπεδο που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, με τη Σελήνη στον Τοξότη σας δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεδιαλύνετε την κατάσταση στην προσωπική σας σχέση και να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που έχετε για να βάλετε νέους κοινούς στόχους. Για τους αδέσμευτους είναι η κατάλληλη ημέρα μέσα από μια κοινωνική εκδήλωση ή μια γιορτή να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία που σας δίνει τα εχέγγυα ότι τουλάχιστον θα το διασκεδάσετε.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr