Βασιλικός Γάμος-Μηδένα προ του τέλους μακάριζε

Βασιλικός Γάμος-Μηδένα προ του τέλους μακάριζε

Οι εκλείψεις είναι σημαντικοί παράγοντες

Πόσο τέλεια είναι η ζωή στο παλάτι; Και πόσο άσπιλοι οι βασιλείς; Είναι γνωστό πως ανεξάρτητα με την δημόσια εικόνα που στην πλειοψηφία τους προσπαθούν να περάσουν, η ζωή τους τελικά βρίθει σκανδάλων και σίγουρα δεν είναι αγγελικά πλασμένη.

Αυτό φυσικά εξαρτάται κατά πολύ και από τον χαρακτήρα τους. Ας δούμε λοιπόν τι προδιαγράφεται για το βασιλικό ζεύγος, με βάση τα γενέθλια ωροσκόπια τους.

Kate Middleton Vs Prince William

Τα γενέθλια στοιχεία του William είναι γνωστά σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, ενώ αντίθετα η ώρα γέννησης της Kate δεν έχει γνωστοποιηθεί και στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πάμπολλες εκδοχές, χωρίς καμία από αυτές να μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα από τα ...περίεργα. Σαν σήμερα ο Χίτλερ παντρεύτηκε την Εύα Μπράουν!

Επιπλέον, τόσο ο William, όσο και η Kate είναι γεννημένοι πάνω σε έκλειψη

Συγκεκριμένα ο William σε Ηλιακή έκλειψη, με μερικές ώρες διαφορά και η Kate σε Σεληνιακή, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε επακριβώς την διαφορά. Αν η ώρα της γέννησης της είναι βραδινή, τότε είναι πολύ κοντά στην ώρα της Σεληνιακής έκλειψης και ενδέχεται για αυτόν τον λόγο να έχει «ξεχαστεί» η αναφορά της ώρας ακόμα και στο επίσημο βασιλικό ανακοινωθέν με τα βιογραφικά του ζεύγους.

Οι εκλείψεις είναι σημαντικοί παράγοντες σε ένα ωροσκόπιο, αφού προδιαθέτουν σε ακραίες εξελίξεις. Παραδοσιακά μάλιστα από την εποχή του Μεσαίωνα θεωρούνται εξαιρετικά δυσοίωνες για τους βασιλείς και τους ηγεμόνες, που καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα «βαρύ« πεπρωμένο. Κάτι, που όπως θα δούμε, στην προκειμένη περίπτωση ενισχύεται -προς διαφορετική κατεύθυνση- και από τα ατομικά ωροσκόπια των νεόνυμφων.

Ας δούμε πρώτα τα πιο σημαντικά στοιχεία στον γενέθλιο χάρτη του William.

Διαβάστε περισσότερα στο www.astrology.gr