Ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε στην απορία του James Καφετζή και μάς θύμισε τη φιλία τους στο Survivor

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε στην απορία του James Καφετζή και μάς θύμισε τη φιλία τους στο Survivor

Μπορεί να μην σχολίασε ποτέ το φετινό Survivor όσο ήταν ο James στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται πως τα έχει βρει με τον «παλιόφιλό» του και μιλάνε μια χαρά στα social media.

O James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης άφησαν τη δική τους ιστορία στο ριάλιτι επιβίωσης που λέγεται Survivor, στον κύκλο που προβλήθηκε το 2021. Αδιαμφισβήτητα η φιλία τους κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό κι ας αποχώρησαν και οι δύο οικειοθελώς τότε κι ας σταμάτησαν να κάνουν παρέα λίγο καιρό μετά την αποχώρησή τους.

Η «επίθεση» του James στην Δαλάκα και η αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στο Survivor 2024

Το Survivor όμως, είναι το παιχνίδι των ανατροπών και όπως φάνηκε μπορεί να «βοηθήσει» και στο να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των δύο παικτών, ιδιαίτερα μετά τη συμμετοχή του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor All Star το 2023 και τη στήριξη που έλαβε από τον James Καφετζή στον ημιτελικό και τον τελικό.

Η απορία του James και η απάντηση του Μπάρτζη

Κάπως έτσι, φαίνεται πως οι δυο τους πλέον, δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, γι' αυτό και στην «τρολ» απορία του James Καφετζή στο Instagram, o Nίκος Μπάρτζης απάντησε όπως θα απαντούσε στο «φιλαράκι» του στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor:Η αποθέωση της Δαλάκα από τον Acun και η αδικία στην αποχώρηση του Θοδωρή που όλοι πρόσεξαν

«Ρε "αγρότες" σε τρακτέρ έχετε ανέβει ποτέ» έγραψε ο James Καφετζής δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του πάνω σε ένα μεγάλο μπλε τρακτέρ, κάνοντας tag τόσο τον Νίκο Μπάρτζη όσο και τον Γιάννη Περπατάρη από το φετινό Survivor, οι οποίοι στο ριάλιτι μάς συστήθηκαν ως αγρότες - άλλο που και οι δύο ασχολούνται περισσότερο με τον χώρο της εστίασης.

Ο Γιάννης Περπατάρης αναδημοσίευσε τo story του James χωρίς να σχολιάσει κάτι περαιτέρω. Αντίθετα, ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε «ποστάροντας» μια φωτογραφία του απ' όταν ήταν μικρός με τον μπαμπά και τον αδερφό του πάνω σε τρακτέρ, γράφοντας στον James:

«Εε να μην έχουμε ανέβει κι εμείς (σε τρακτέρ)... Σε περιμένω για κόντρα μέσα στο χωράφι».

438245718_1122586078949935_518358175941463074_n.jpg

H φιλία του James με τον Μπάρτζη και τα μηνύματα στον τελικό του All Star

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω η φιλία του James με τον Μπάρτζη ξεχώρισε για τους fans του ριάλιτι. Γι' αυτό και όταν αποχώρησε οικειοθελώς πρώτος ο Καφετζής το 2021, πολλοί ήταν αυτοί που συγκινήθηκαν βλέποντας τον Νίκο Μπάρτζη με δάκρυα στα μάτια να χαιρετάει τον κολλητό του στο παιχνίδι.

Η μοίρα βέβαια, τα έφερε αλλιώς και οι δύο φίλοι βγαίνοντας από το Survivor το 2021 «χάθηκαν» είτε λόγω της απόστασης, όπως είχε πει ο Νίκος Μπάρτζης σε συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιου αφού εκείνος βρίσκεται στην Κόρινθο ενώ ο James στην Ρόδο, είτε λόγω κάποιας παρεξήγησης που είχε συμβεί μεταξύ τους και με την Άννα Μαρία Βέλλη, που ήταν το τρίτο μέλος της παρέας.

Παρ' όλα αυτά, ο James την κρίσιμη ώρα του ημιτελικού και του τελικού του All Star, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, στήριξε τον άλλοτε κολλητό του, καθώς όπως έγραφε στο Twitter/X το 2023 μπορεί με τον Μπάρτζη να είχαν να μιλήσουν 1 χρόνο, 5 μήνες όμως μιλούσαν όλη μέρα κάθε μέρα κι αυτό δεν ξεχνιέται.

Κι εκείνος βέβαια, του έδωσε μια συμβουλή για την επάνοδό του στο παιχνίδι, να μπει με περισσότερα κιλά για ν' αντέξει την πείνα.

«Η αλήθεια είναι ένας άλλος παλιός γνώριμος, ο Μπάρτζης, μου είχε πει μπες όσο πιο πολλά κιλά παραπάνω μπορείς. Κι αυτή τη φορά μπαίνω 100. Είχα μπει 97 τότε (σ.σ το 2021)» είχε πει ο James στο σχόλιο που του έκανε ο Παππάς μόλις τον αντίκρισε στον Άγιο Δομίνικο.