Survivor:Η αποθέωση της Δαλάκα από τον Acun και η αδικία στην αποχώρηση του Θοδωρή που όλοι πρόσεξαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor:Η αποθέωση της Δαλάκα από τον Acun και η αδικία στην αποχώρηση του Θοδωρή που όλοι πρόσεξαν

Ο Θοδωρής αποχώρησε και θέλει τον Φάνη νικητή αλλά ο Acun αποθέωσε την Κατερίνα Δαλάκα.

Τον μεικτό αγώνα Ελλήνων και Τούρκων παικτών παρακολούθησαν οι fans του Survivor το βράδυ της Πέμπτης 2 Απριλίου και λίγο πριν την μονομαχία αποχώρησης ανάμεσα σε Γιώργο Παπαχαραλάμπους, Ασημίνα, Θοδωρή και Αναστασία.

Survivor: Ο νέος τραυματισμός της Ασημίνας «κούρασε» το κοινό που λέει πως είναι ένα κόλπο παραμονής

Ο συγκεκριμένος αγώνας επάθλου είναι κάτι που είθισται σε κάθε κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, αφού ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali πάντα θέλει να δείχνει πόσο καλές είναι οι σχέσεις Ελλήνων και Τούρκων.

Αυτή τη φορά βέβαια, το κοινό πρόσεξε δύο πράγματα. Αφενώς την αποθέωση της Δαλάκα από τον Acun, σε σύγκριση με τα όσα είπε για την Σταυρούλα αλλά και την αδικία με το έπαθλο, το οποίο μπορεί να έπαιξε και να κέρδισε ο Θοδωρής με την μπλε ομάδα, όμως λόγω της αποχώρησής του τελικά δεν θα είναι εκεί για να το χαρεί - κάτι που δεν έχουμε δει να συμβαίνει ξανά.

Η αποθέωση της Δαλάκα και η «έκπτωτη βασίλισσα» Σταυρούλα

Survivor: Η ατάκα του Φάνη για τον Ντάνο «ξεσήκωσε» το κοινό στο Twitter/X και τα σχόλια ήταν επικά

Ο Αcun καλωσορίζοντας τους παίκτες στον μεικτό αυτό καθιερωμένο αγώνα σύστησε, όπως έκανε αργότερα και ο Γιώργος Λιανός για τους Τούρκους παίκτες αντίστοιχα, τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού Survivor.

Όταν έφτασε η ώρα για την Κατερίνα Δαλάκα, την αποκάλεσε «λογότυπο» του Survivor, αφού η αλήθεια είναι πως είναι η παίκτρια με τις πιο πολλές συμμετοχές στο παιχνίδι, ενώ έχει κερδίσει και μια φορά τον τίτλο το 2019. Η καλή σχέση που έχει ο Acun με την Δαλάκα είναι γνωστή, ωστόσο η αποθέωση προς το πρόσωπό της ήταν κάτι που πρόσεξε το κοινό, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τα όσα είπε ο Acun για την Σταυρούλα.

Σταυρούλα και Δαλάκα έχουν τη δική τους κόντρα στο φετινό Survivor, σχετικά με το ποια είναι η καλύτερη παίκτρια. Έχουμε δει τόσο και τις δυο τους να λογομαχούν όσο και τους fans τους να τσακώνονται στα social media. Παρ' όλα αυτά ο Acun ανέφερε πως η Σταυρούλα «ήταν η βασίλισσα» στο All Star, αφού κέρδιζε στους αγώνες ακόμα και τον Σάκη Κατσούλη και πίστευε τότε πως θα βγει νικήτρια.

Βέβαια, σε εκείνον τον κύκλο του ριάλιτι η Κατερίνα Δαλάκα είχε αποβληθεί, οπότε δεν είναι σίγουρο πως ο Acun Ilicali θα είχε την ίδια άποψη, όπως είπαν στο Twitter/X.

H αποχώρηση του Τουρκογεώργου χωρίς να χαρεί το έπαθλο

Αυτό που παραξένεψε το κοινό του Survivor και προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter/X ήταν πως παρότι η μπλε ομάδα Ελλήνων και Τούρκων ήταν η νικήτρια του επάθλου για το ταξίδι στο Κουρασάο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι παίκτες θα ταξιδέψουν εκεί μετά τη μονομαχία, ξεκαθαρίζοντας έτσι πως αν τελικά αποχωρούσε η Αναστασία ή ο Θοδωρής θα έχαναν και το έπαθλο που με κόπο κέρδισαν.

Και αυτό συνέβη, αφού ο Θοδωρής Τουρκογέωργος ήταν αυτός που αποχώρησε από το Survivor, με αποτέλεσμα να χάνει και το έπαθλο, στον αγώνα για το οποίο και είχε παίξει και είχε φέρει και πόντο.

Αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει στο παιχνίδι, όπως τόνισαν οι fans του ριάλιτι επιβίωσης και σίγουρα δεν ήταν κάτι που άξιζε στον Θοδωρή, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο ευγενικούς και καλούς παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι.

Η Ασημίνα παρέμεινε στο παιχνίδι παρά το «πονεμένο» χέρι

Στα λοιπά νέα βέβαια, η Ασημίνα παρέμεινε στο παιχνίδι, αφού η τύχη ήταν με το μέρος της και ο στόχος που έπρεπε να αντιμετωπίσουν ήταν τα γνωστά σακίδια, στα οποία η ίδια είναι ιδιαίτερα καλή.

Παρά τον πρόσφατο mini τραυματισμό της και πάλι στο χέρι που είχε χτυπήσει η ίδια, ο οποίος την κράτησε και μακριά από τον στίβο μάχης, η ίδια δεν φάνηκε να ζορίζεται κατά τη διάρκεια της μονομαχίας, με το κοινό για ακόμα μια φορά να αναρωτιέται πόσο αληθινός είναι ο τραυματισμός της τελικά.