Survivor: Η ασέβεια που έδειξε η Δαλάκα στην αποχώρηση της Σταυρούλας ξεσήκωσε το Twitter/X

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η ασέβεια που έδειξε η Δαλάκα στην αποχώρηση της Σταυρούλας ξεσήκωσε το Twitter/X

Η Σταυρούλα αποχώρησε οικειοθελώς αλλά η Δαλάκα και οι Τουρκάλες παίκτριες δεν σεβάστηκαν τον τραυματισμό της κι έκαναν τα πιο άκομψα σχόλια.

Όπως είχαμε δει από τα spoilers που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες η Σταυρούλα αναγκάστηκε να αποχωρήσει αυτή την 3η της φορά στο Survivor οικειοθελώς, αφού ο τραυματισμός που είχε στο γόνατό της είχε επιδεινωθεί.

Survivor: Η Σταυρούλα αποχωρεί και ο Ντάφι έριξε τα «καρφιά» του στην Δαλάκα

Η ίδια αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της αλλά και τον Γκιουλέκα από την αντίπαλη ομάδα, ενώ όπως είπε περιμένει πως ο τίτλος του φετινού νικητή θα κριθεί ανάμεσα στον Φάνη κι εκείνον.

Η αλήθεια είναι πως η Σταυρούλα δεν άντεξε το γεγονός πως θα βρίσκεται στον πάγκο χωρίς να παίζει, οπότε μετά και την επίθεση που δέχτηκε χωρίς λόγο από τις Τουρκάλες παίκτριες στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και παρότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα είχαμε αποχώρηση, η ίδια αποφάσισε να φύγει και να επικεντρωθεί στην υγεία της.

Το «γελάκι» της Δαλάκα στα απαράδεκτα σχόλια των Τούρκων παικτριών

Πριν την αποχώρηση της Σταυρούλας η Νagihan είχε πει μπροστά της πως ο τραυματισμός της δεν ήταν σοβαρός, απλά δεν είχε μπει να παίξει τη δεύτερη φορά στον αγώνα απέναντι από την Δαλάκα γιατί ήξερε πως θα χάσει.

Στον 3ο λοιπόν αγώνα ασυλίας γι' αυτή τη βδομάδα, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους Τούρκους παίκτες - που μέχρι το τέλος του παιχνιδιού φαίνεται πως θα βοηθούν στους αγώνες ασυλίας τους δικούς μας παίκτες - για την αποχώρηση της Σταυρούλας.

Και πάλι η Nagihan μίλησε ειρωνικά για την Σταυρούλα λέγοντας πως ο τραυματισμός της δεν πιστεύει πως ήταν τόσο σοβαρός - άλλωστε εκείνη παίζει με δύο χτυπημένα πόδια - αλλά ήταν ψυχολογικός γιατί ήξερε πως θα έχει να αντιμετωπίσει την Κατερίνα Δαλάκα που είναι πολύ καλή παίκτρια. Τα ίδια είπε και η Nefise.

Αυτό που ενόχλησε ωστόσο, το κοινό που παρακολουθούσε εκείνη την ώρα, πέρα από τα εντελώς κακόβουλα σχόλια που έκαναν οι Τουρκάλες, ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Δαλάκα, η οποία σίγουρα ακούγοντας το όνομά της και έχοντας ακούσει παρόμοια πράγματα την προηγούμενη μέρα από τις συγκεκριμένες παίκτριες του Τούρκικου Survivor κατάλαβε πως πάλι την εκθείαζαν.

Αντί λοιπόν, να μπει μπροστά και να πει πως κανένας παίκτης δεν είναι υποχρεωμένος να υπομένει έναν τραυματισμό για ένα ριάλιτι, πως η Σταυρούλα ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες, πως ποτέ δεν έλειψε από τον αγωνιστικό χώρο για παραπάνω από μια βδομάδα επιβαρύνοντας έτσι και το άλλο της πόδι ή αν έλειπε η κόκκινη ομάδα έπαιρνε πέναλτι υπέρ της, η παίκτρια των κόκκινων, η αθλήτρια του στίβου είπε απλά πως δεν έχει να σχολιάσει τίποτα περαιτέρω για την απόφαση της Σταυρούλας να αποχωρίσει, με τα μάτια της φυσικά να έχουν λάμψει από τα θετικά σχόλια που άκουσε για εκείνη.

Τα πράγματα στη θέση τους τα έβαλε αργότερα ο Φάνης λέγοντας στους συμπαίκτες του πως δεν του άρεσε ο τρόπος που μίλησαν οι Τουρκάλες για την Σταυρούλα μιας και δεν ήξεραν όλα αυτά που έχει προσφέρει στο παιχνίδι. Επιπλέον, δεν πρέπει να είναι κατακριτέο όταν ένας παίκτης του συγκεκριμένου ριάλιτι επιλέγει να δώσει βάση περισσότερο στην υγεία του. Αυτό ακριβώς περίμενε το κοινό να πει και η Δαλάκα ακούγοντας την Nagihan να μιλάει για μη σοβαρό τραυματισμό.

Υποψήφιος ο Παπαχαραλάμπους

Πάντως η Nagihan και η Nefise στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, όπως και η Δαλάκα, υπονόησαν πως η κόκκινη ομάδα έχασε επειδή δεν μπήκε να παίξει στο 10-10 η Σταυρούλα απέναντι στην Δαλάκα, κάτι που θα έφερνε εύκολο πόντο στους κόκκινους.

Παρ' όλα αυτά, τα πράγματα για την κόκκινη ομάδα δεν πήγαν καλά ούτε μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας, αφού ενώ βρίσκονταν κοντά στο σκορ έχασαν τελικά από τους μπλε, πηγαίνοντας πάλι στο συμβούλιο για να ψηφίσουν κάποιον παίκτη προς αποχώρηση.

Αυτός ήταν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο οποίος είναι μέχρι στιγμής υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Δώρα και τον Χριστόφορο.