Στο πάρτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη εκτός από το φόρεμά της ξεχώρισε και το σχόλιο του Γρηγόρη Μόργκαν

Στο πάρτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη εκτός από το φόρεμά της ξεχώρισε και το σχόλιο του Γρηγόρη Μόργκαν

Η Ευρυδίκη έγινε 37 και έκανε το πάρτι που της άξιζε. Τα σχόλια των Survivors του 2017, τα looks και η φωτογραφία με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Με δύο τούρτες γιόρτασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τα γενέθλιά της, τα οποία ήταν την Τρίτη 14 Μαΐου. Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 37 και αγαπημένοι φίλοι τής ετοίμασαν μία γιορτή ειδικά αφιερωμένη σε εκείνη και σε όσα αγαπά. Αυτό τουλάχιστον έδειξαν οι τούρτες της. Η μία από αυτές είναι αφιερωμένη στο σερφ, με το οποίο είναι γνωστό ότι η Ευρυδίκη παθιάζεται σε μεγάλο βαθμό.

Από το 2017 ως σήμερα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πάρει ένα μάθημα για την προσωπική της ζωή

Ένα σέξι outfit και ένα λαμπερό χαμόγελο!

Η Ευρυδίκη έλαμπε από χαρά, έχοντας στο πλάι της αγαπημένα της πρόσωπα. Το outfit, βέβαια, που επέλεξε να φορέσει την ξεχωριστή για εκείνη βραδιά την έκανε να λάμπει ακόμα περισσότερο. Η 37χρονη παρουσιάστρια φόρεσε ένα μαύρο μάξι φόρεμα το οποίο αγκάλιαζε το σώμα της και είχε ένα σέξι κόψιμο στην κοιλιά. Το συνδύασε με ασημένια κοσμήματα και φυσικά το πιο λαμπερό της χαμόγελο!

https://www.instagram.com/p/C6_RwBQMG31/

«Το καλύτερο δώρο γενεθλίων είναι να μου θυμίζει πόσο σημαντικούς και υπέροχους φίλους και οικογένεια έχω»

Εκτός από το σερφ, όμως, η Ευρυδίκη έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη ζωή. Αυτό φάνηκε από τις συμμετοχές της στο Survivor αλλά και από όσα έχει δείξει η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό φαίνεται ότι είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα της που λατρεύουν σε εκείνοι τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία φυσικά η δημοσιογράφος τίμησε με αφορμή τα γενέθλιά της.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες με φίλους και συγγενείς και έγραψε στην περιγραφή:

«Το καλύτερο δώρο γενεθλίων είναι να μου θυμίζει πόσο σημαντικούς και υπέροχους φίλους και οικογένεια έχω! Το μόνο που επιθυμώ είναι υγεία, χαμόγελα και θετική σκέψη. Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας».

Σε μία από τις φωτογραφίες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει με την αδερφή της, Ιωάννα, την οποία γνωρίσαμε λίγο καλύτερα όταν έκανε έκπληξη στην Ευρυδίκη και εμφανίστηκε στην εκπομπή «Night Out», τον Μάρτιο του 2024.

valavani-evridiki-ioanna.jpg

Τότε, μάλιστα, η Ιωάννα είχε δηλώσει: «Είμαι 7 χρόνια μικρότερη από την Ευρυδίκη. Η αδελφή μου με συμβουλεύει πάντα να είμαι ο εαυτός μου και γενικά να αφήνω πίσω τις ντροπές μου και να ρισκάρω».

Σε μία άλλη από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ευρυδίκη ποζάρει μαζί με τρεις φίλες της και τον Γρηγόρη Μόργκαν, ο οποίος στέκεται δίπλα της χαμογελαστός.

442465274_751718377157363_4553630063859099919_n.jpg

Στα σχόλια πρωταγωνιστές είναι το Survivor 2017 και ο Γρηγόρης Μόργκαν

Όπως είναι λογικό, κάτω από την ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να της ευχηθούν χρόνια πολλά. Μία από αυτούς ήταν και η Λάουρα Νάργες, η οποία είχε έρθει πολύ κοντά με τη δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια του Survivor το 2017. «Τι ωραία, να σε χαιρόμαστε κορίτσι μου», της έγραψε. Η Λάουρα, όμως, δεν είναι η μόνη ου μας θύμισε το Survivor στα σχόλια, αφού τις ευχές της με τον ίδιο τρόπο επέλεξε να στείλει και η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία έγραψε «Taurus babe», αλλά και η Σάρα Εσκενάζυ, που έγραψε «Να σε χαιρόμαστε αγαπάκι μου».

Το σχόλιο βέβαια, που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο είναι αυτό του Γρηγόρη Μόργκαν, με τον οποίο η Ευρυδίκη διατηρεί σχέση. «Υπέροχα γενέθλια», σχολίασε ο Γρηγόρης.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγινε 37: To pre birthday post στο TikTok, οι ευχές και αυτό που όλοι πρόσεξαν

Πηγή κεντρικής εικόνας: @evridiki_valavani