Από το 2017 ως σήμερα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πάρει ένα μάθημα για την προσωπική της ζωή

Τζένη Ντεμιράι
Από το 2017 ως σήμερα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πάρει ένα μάθημα για την προσωπική της ζωή

«Μεγαλώνοντας έχω μάθει και θέλω να προστατεύω λίγο την προσωπική μου ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ανεβάσω κάτι στα social media» δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σε μία περίοδο της ζωής της κατά την οποία είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη για όσα θέλει να κάνει τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου.

439921702_464830046209014_9024231178970421948_n.jpg

Ο Γρηγόρης Μorgan χωρίς μούσια και μακριά μαλλιά είναι ένας «άλλος» - H throwback φωτογραφία

Εντυπωσιακή και ανανεωμένη!

Η Ευρυδίκη ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή φορώντας ένα μίνι φόρεμα σε nude απόχρωση και διαμαντένιες λεπτομέρειες. Τα μαλλιά της επέλεξε να τα αφήσει κάτω και ίσια. Το μακιγιάζ της ήταν ανάλαφρο, ενώ από αξεσουάρ φόρεσε μόνο εντυπωσιακά ασημένια σκουλαρίκια, τα οποία ολοκλήρωναν άψογα το outfit.

Το ασύμμετρο μίνι φόρεμα της Βαλαβάνη είναι από την Ειρήνη Μάκκου και ήταν γεμάτο κρύσταλλα, συνδυασμένο με σαμπανί πέδιλα. Tο φόρεμα θα το βρεις εδώ

forema_valavani.jpg

«Μεγαλώνοντας έχω μάθει και θέλω να προστατεύω λίγο την προσωπική μου ζωή»

Η παρουσιάστρια που έγινε ευρύτερα γνωστή το 2017, μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, έδωσε μία συνέντευξη στην οποία ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής και δεν δίστασε να αναφερθεί σε ζητήματα που αφορούν τόσο στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο όσο και στη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, με τον οποίο έχει επιλέξει να διατηρήσει χαμηλότερους τόνους.

Μιλώντας στον Γρηγόρη, η Ευρυδίκη δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει τα ίδια «λάθη» που έκανε με την προηγούμενη σχέση της, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η οποία κράτησε 6 χρόνια. «Μεγαλώνοντας έχω μάθει και θέλω να προστατεύω λίγο την προσωπική μου ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ανεβάσω κάτι στα social media ή δεν θα πιάσω το χέρι του συντρόφου μου έξω. Απλά θέλω να το κάνω λίγο πιο προστατευμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, οι ερωτήσεις του Γρηγόρη φάνηκε να φέρνουν σε αμηχανία την παρουσιάστρια, η οποία έχει αποφασίσει να μη μιλά πλέον τόσο ανοιχτά για την προσωπική της ζωή όσο μιλούσε την περίοδο που ήταν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Εκτός αυτού, όμως, ένας ακόμα λόγος που η Ευρυδίκη έχει αποφασίσει να μην εκφράζεται τόσο ανοιχτά πλέον για την προσωπική της ζωή είναι το γεγονός ότι ο ίδιος ο Γρηγόρης Μόργκαν δεν το επιθυμεί. «Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωσιμότητα» επεσήμανε η Βαλαβάνη, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Δεν μου το λέει, αλλά το καταλαβαίνω. Είμαι κι εγώ στην ίδια φάση, οπότε τέλεια». Τον Γρηγόρη Μόργκαν τον γνωρίσαμε στο Nomads, όπου είχε συμμετάσχει καταφέρνοντας, μάλιστα, να φτάσει στη δεύτερη θέση, τότε που ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε στεφθεί νικητής.

Μπορεί η Ευρυδίκη να έχει αποφασίσει να είναι λίγο πιο συγκρατημένη, όσον αφορά την έκθεση της προσωπικής της ζωής, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι την κρύβει.

Μπορεί η Ευρυδίκη να έχει αποφασίσει να είναι λίγο πιο συγκρατημένη, όσον αφορά την έκθεση της προσωπικής της ζωής, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι την κρύβει. Αρκετές είναι οι φορές που η παρουσιάστρια έχει κάνει αναρτήσεις που αφορούν τη σχέση και τον αγαπημένο της, ενώ πρόσφατα έκαναν μαζί την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση.

Ήταν στο πάρτι γενεθλίων του Κώστα Τσουρού, τότε που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε το παρών συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Γρηγόρη Μόργκαν.

ec9fcb1d-valavani9.jpeg

«Μετά το Survivor του 2017 έζησα ωραίες αλλά και άβολες στιγμές»

Η Ευρυδίκη είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας σε μεγαλύτερο βαθμό μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, παρά το γεγονός ότι εργαζόταν για πάνω από 10 χρόνια ως αθλητική δημοσιογράφος. Μιλώντας για όσα άλλαξαν στη ζωή της μετά την άνοδο της δημοσιότητάς της τόνισε ότι έχουν μείνει ωραίες στιγμές αυτά τα επτά χρόνια, ωστόσο, έχει βρεθεί αντιμέτωπη και με άβολες καταστάσεις.

«Όσον αφορά τα προσωπικά που λένε αν χώρισα, να παντρεύομαι, αν είμαι έγκυος. Αυτά πλέον δεν τα αφήνω να με αγγίξουν. Αν δεν ασχολούνταν μαζί μου, θα με πείραζε. Θα προχωρούσα τη ζωή μου αλλά γιατί το έκανα; Μπήκα στο παιχνίδι και μου ήρθε η αναγνωρισιμότητα. Τα επαγγελματικά μου άλλαξαν και η οικονομική μου κατάσταση προφανώς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη πρόσθεσε:

«Δεν ασχολήθηκα με την αθλητική δημοσιογραφία αυτά τα επτά χρόνια. Δεν έχω βάλει την τελεία μου. Ωστόσο, νομίζω ότι 13-14 χρόνια στο αθλητικό ρεπορτάζ ήμουν από τις τυχερές που έκανα πολλά πράγματα. Είμαι γεμάτη! Είμαι αγοροκόριτσο, δεν με φλέρταραν. Παραμένω λίγο αγοροκόριτσο και στην ψυχή. Μπορώ να τους καταλάβω τους άντρες αλλά όχι πάντα».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε ανοιχτά για το soft cheating και να τί πρέπει να ξέρεις γι' αυτό

Πηγή κεντρικής εικόνας: ant1tv