Platinum blonde: Η Λάουρα Νάργες αποχαιρέτησε το καστανό χρώμα στα μαλλιά της

Platinum blonde: Η Λάουρα Νάργες αποχαιρέτησε το καστανό χρώμα στα μαλλιά της

Η Λάουρα έγινε και πάλι ξανθιά και μας θύμισε το κορίτσι που γνωρίσαμε πριν από χρόνια. Τρία tips περιποίησης για εσένα που θες να υιοθετήσεις το πλατινέ ξανθό. 

Σε λίγες ημέρες θα καλωσορίσουμε την αγαπημένη εποχή όλων, το καλοκαίρι. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου. Μία αλλαγή που θα σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση και θα αναπτερώσει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου.

Τα ξανθά μαλλιά κάνουν ένα δυνατό comeback, με αποχρώσεις που καλύπτουν κάθε στιλ και γούστο. Υπάρχει το ξανθό τη άμμου, το μελί, το γλυκό χρώμα της αλμυρής καραμέλας και το platinum blonde, για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα!

Ναι, πρέπει να φοράς αντηλιακό και με συννεφιά! 7 αντηλιακά με ελαφριά υφή που θα λατρέψεις

Το platinum blonde, είναι ένα θερμό πλατινέ που θυμίζει το μπεζ χρώμα της βανίλιας με απαλούς κίτρινους υποτόνους. Πρόκειται για μία γλυκιά απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος, σε αντίθεση με το πλατινέ σαντρέ που έχει πιο ψυχρούς-λευκούς υποτόνους και δένει τέλεια με τις λευκές επιδερμίδες.

Το ξανθό χρώμα της βανίλιας είναι το trend του καλοκαιριού

https://www.instagram.com/p/C64LVbKiEsl/

Η Λάουρα Νάργες, υπέκυψε στη γοητεία του platinum blonde και αποχαιρέτησε το καστανό χρώμα των μαλλιών της. Η Λάουρα, επέστρεψε στο Instagram πιο ξανθιά από ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, επίλεξε το ξανθό χρώμα της βανίλιας από τη ρίζα ως τις άκρες. Η αλλαγή αυτή μας θύμισε το κορίτσι που γνωρίσαμε πριν από χρόνια, με τα ξανθά μαλλιά και το λαμπερό της χαμόγελο.

1715761755868-301906901-441933825_18438736333042016_7619874677999094277_n.jpg

@lauranarjes

Haircare routine: Τα καλύτερα προϊόντα για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τη θερμότητα

Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, δείχνοντάς μας το νέο της λαμπερό χρώμα και γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία για τα extra long extensions -με τα μαλλιά της να φτάνουν μέχρι τη μέση- που ολοκλήρωναν την ανατρεπτική της αλλαγή.

https://www.instagram.com/p/CyyHf64Msel/

Αν θες να υιοθετήσεις το κολακευτικό platinum blonde της Λάουρας, να έχεις στο μυαλό σου ότι πρόκειται για μία τεράστια αλλαγή που απαιτεί φροντίδα.
Πιο συγκεκριμένα:

  • Τα μοβ προϊόντα περιποίησης θα είναι απαραίτητο κομμάτι της haircare routine σου.
  • Μείωσε το θερμό styling.
  • Χρησιμοποίησε serum και λάδι μαλλιών στις άκρες.

Η Λάουρα Νάργες, είναι ένα κορίτσι που ενημερώνονται πάντα για τις τάσεις που θα επικρατήσουν μέσα στη χρονιά και το νέο της look είναι από τα hot colour trends που θα δούμε παντού το καλοκαίρι του 2024.

H Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε στα μαλλιά της την τεχνική «baby lights» που κολακεύει τα καστανά μαλλιά