Αυτά είναι τα top χρώματα στα μαλλιά για το απόλυτο summer look

Αυτά είναι τα top χρώματα στα μαλλιά για το απόλυτο summer look

Θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου; Αυτά είναι τα χρώματα που θα ανανεώσουν το στυλ σου

Μπορεί όλες να λατρεύουμε τις αλλαγές στα μαλλιά μας, αλλά πόσο συχνά παίρνουμε την απόφαση να το κάνουμε; Δε λέμε να αλλάζουμε χρώμα μαλλιών κάθε εβδομάδα -βέβαια εσύ που θες και μπορείς, keep going- αλλά 1-2 φορές το χρόνο όλες έχουμε ανάγκη από ένα φρεσκάρισμά στην εμφάνισή μας.

Έχουμε μιλήσει για τα bob hair και για τα iconic κουρέματα από τα ‘90s, αλλά σε αυτό το άρθρο θα εστιάσουμε στα χρώματα των μαλλιών που οι hair colourists ορκίζονται γι’ αυτή τη σεζόν. Τι καλύτερο απ’ το να υποδεχθείς το καλοκαίρι με την πιο ριζική ανανέωση στην εμφάνισή σου; Μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου θα είναι αρκετή για να σε αναδείξει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου.

Ποιο μακιγιάζ σου ταιριάζει σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου

Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις και να πάρεις έμπνευση για το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο σου;

Platinum Blonde

@soojmooj.jpg

@soojmooj

Μπορεί οι θερμοκρασίες να ανεβαίνουν αλλά οι αποχρώσεις των μαλλιών ψυχραίνουν. Ο διάσημος hair colourist, Gregory Patterson θεωρεί ότι οι cold αποχρώσεις στα μαλλιά όπως το ξανθό πλατινέ είναι μία από τις επιλογές που θα μας συντροφεύσουν από τώρα, μέχρι το χειμώνα του 2023!

Chocolate Cherry

@cedricjolivet.jpg

@cedricjovilet

Το Chocolate Cherry είναι μία θερμή απόχρωση που αγκαλιάζει με τον πιο γλυκό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Εσύ που έχεις ήδη καστανά μαλλιά, αυτή η απόχρωση θα ανανεώσει την εμφάνισή σου τόσο διακριτικά που θα σε ρωτάνε όλοι ποια είναι η αλλαγή που έχεις κάνει στα μαλλιά σου…

8 αρώματα με βανίλια τα οποία θα σε συντροφεύσουν όλο το καλοκαίρι

Honey Ombré

@sukiwaterhouse.jpg

@sukiwaterhouse

Το honey ombré είναι το τέλειο summer colour. Αυτό το ηλιοκαμένο χρώμα αντλεί έμπνευση από τη δεκαετία του ’70 και έρχεται αυτό το καλοκαίρι να γίνει ένα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Το ombré πάει σε όλα τα μήκη μαλλιών, αναδεικνύοντας το κάθε κούρεμα με διαφορετικό τρόπο.

Ginger Spice

@lacyredway.jpg

@lacyredway

Τα ginger μαλλιά έχουν τη δυνατότητα να φωτίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται ακόμη πιο θερμή. Αν έχεις λευκό τόνο δέρματος, τα ginger μαλλιά θα φαίνονται απίστευτα φυσικά πάνω σου.

Jennifer Lopez: Αυτό είναι το french manicure στο χρώμα της άμμου που έκανε στα νύχια της

Expensive Blonde

unknown_308243407_176984474851008_5540984356580845701_n.jpg

@chrishell.stause

Το expensive blonde συνδυάζεται με σκούρα ρίζα και με ανοιχτές άκρες. Η απόχρωση αυτή φαίνεται τόσο φυσική και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες ταιριάζει τέλεια με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Brunette

@ashleyparklady.jpg

@ashleyparklady

Το σκούρο καστανό είναι πάντα hot. Ένα all time classic χρώμα που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και σε κάθε κούρεμα. Εσύ που ήδη είσαι καστανή μπορείς να κάνεις ένα φρεσκάρισμα στο κούρεμά σου έτσι ώστε να αναδείξεις ακόμη περισσότερο το χρώμα σου.

Half up-Half down: Αυτό είναι το ανοιξιάτικο χτένισμα που έκανε η Φαίη Σκορδά στα μαλλιά της